Gottfried Gfrerer (AT) az egyik legjobb slide gitáros Európában. Jellegzetes hangzása ötvözi a tradicionális és a virtuóz elemeket, melyben keverednek az amerikai és európai zenei gyökerek a modern trendekkel. Amikor Gottfried épp nem új dalokat ír, saját rezonátor gitárjait készíti. Jelenleg negyedik albumán dolgozik.


Egyéni hangzásvilága által, melyet "Gferer hangzásnak" is hívnak a zenei életben, sikereket ért el mind hazájában, Ausztriában, mind pedig külföldön. Ezenkívül meghívást nyert, hogy tanítson a London Music Schoolban. Gottfried dalai széles spektrumot ölelnek át, és összetéveszthetetlen egyéni játékával különleges egészet alkotnak, melyet minden zeneszeretőnek hallania kell. www.gottfriedgfrerer.at

Az est különlegességét fokozza, hogy az eseménynek a csaknem 250 éves, virágokkal és fákkal körülölelt Füvészkert mesés környezete ad otthont. A koncert után pedig a Füvészkert igazgatója, dr. Orlóci László exkluzív sétát vezet az érdeklődőknek, mely során mesél a kert történetéről, érdekes növényeiről.


A koncert időpontja: 2018. július 12., 19:00
Helyszín: ELTE Füvészkert, 1083 Budapest, Illés u. 25.


Jegyárak: elővételben 3000 Ft, a koncert napján a helyszínen 3500 Ft.
Lehetőség van ún. pártolói jegyek megvásárlására is. Ennek díja 5000 Ft. A pártolói jegy megváltója a Füvészkert működését támogatja, ill. névre szóló helyfoglalásra is jogosult.

További információ: www.fuveszkert.org