Y-Production & Goa.hu & Psybaba records pres:

The Kingdom of Spirit /open air/


Main stage:
Warm up: Surprise
● Comsat & Petar - /Psychotria Records/
● Beyond / Boohna (goa.hu)
● Dj Hruscsov (Y-Production)
● DJ Tsubi (RadiOzora)
● Görgö (Bmms records)
● Dj Toge ૐ Fanpage Vienna & Snag The Sunshepherd (Enter rec & Y-Production)

Psybaba stage

● Neighbour (Psybaba records)
● Irgum Burgum (Psybaba records)
● Varázsló (Anomalistic Rec.)
● Psybaba records allstar

Psychotria ambien stage:
● Ikoza (Psychotria Records)
● 00:00-01:30 Brian Grassfield live (Psychotria Records)
● 01:30-03:00 Pollux (Psychotria Records)
● 03:00-04:30 Fotel (Psychotria Records)
● 04:30-06:00 Benho (Psychotria Records)
● 06:00-08:00 Deep Space (Psychotria Records)


A Spirit királyságába kalauzolunk el benneteket.Évtizedek óta szerettünk volna egy olyan kultikus helyen megrendezni eseményünket mely visszapörgeti az időt és ezáltal mi is újra élhetjük a sok száz évvel ezelőtti kalandokat a zene szárnyán kisérve.
Pár szót a helyszínről:
A MAFILM fóti telephelye az 1970-es évek végén jött létre, az akkor virágzó filmgyártásnak köszönhetően a Róna utcai telephely műtermei már nem győzték a produkciók kiszolgálását. Így épült meg 1978-ban a Máriássy, illetve a Huszárik műterem.
Az első szabadtéri díszlet az Esztergályos Károly által rendezett, 1983-as Hamlet c. televíziós drámához épült középkori várudvar rész, mely, már tovább bővítve, ma is számos produkcióhoz nyújt helyszínt. Az akkori díszlet tervezője Banovich Tamás volt. Ma a területen található középkori külső díszlet területe meghaladja az 5 000 m2 -t.
A rendelkezésre álló, hasznosítható szabad zöld terület kb. 65 000 m2
Itt található hazánk díszletépítési kapacitásának több mint fele; kiszolgáló műhelyek, fegyverraktár, Magyarország legnagyobb jelmez- és kelléktára. A terület könnyen megközelíthető az 2/A autóúton Budapestről autóval, a Róna utcai stúdióktól kb. 20 perces az út.
Ezen az éjszakán bepillantást nyerhettek egy középkori városba melyet teljes egészében megvilágítanak majd a Night Projection csapata.
A KÖZÉPKORI DÍSZLETRENDSZER rendkívül népszerű felvételi helyszín, olyan produkciók forogtak ott, mint a Ken Follet regényéből készült A katedrális c. sorozat, a 2012-ben forgatott A holló c. film John Cusack főszereplésével és a Jonathan Rhys Meyers-szel készült Dracula c. NBC sorozat. Itt forgatták a Robin Hood c. sorozat jeleneteit, illetve a Season of the Witch c. filmet Nicolas Cage főszereplésével.