A Budapest Startup Safari nem egy átlagos konferencia, a célja, hogy betekintést adjon a hazai és nemzetközi startup világ berkeibe és segítse a tudásmegosztást, még a jelenlegi, viharos időkben is.

Idén április 21-22-23-án a Safari már hatodik alkalommal kerül megszervezésre, ám ezúttal fel sem kell kelned a kanapéról, hogy részt vegyél benne. A "Home Conference" során online beszélgetések, workshopok, előadások és interaktív programok várnak rád, no meg sok-sok networking, és mindezt a saját kanapédról érheted el. A tudásmegosztást nem korlátozhatja a fizikai világ, tervezzük meg együtt a jövőt, OTTHONRÓL! 

Mire számíthatsz, ha csatlakozol?

·Bárhol is légy a világban, a saját kanapédról nézheted az idei Safari bármely eseményét
·Csetelhetsz a többi résztvevővel és az előadókkal, új kapcsolatokat és barátokat szerezhetsz, és talán egy új állásajánlattal vagy ügyféllel lehetsz gazdagabb, vagy, egy régen keresett szakembert találhatsz magadnak
·És, az esemény után minden programot megnézhetsz, ahová esetleg nem sikerült eljutnod május 7-ig.

Jegy ára: bruttó 3000 HUF (~ 8.3 €)

További info: www.budapestsafari.com

 

Budapest Startup Safari is not an ordinary conference, it aims to give a unique access to the startup ecosystem in and beyond Budapest, and to enhance knowledge sharing even during turbulent times.

On 21-22-23 April, Safari is back for the 6th time, and this time you won't even need to leave your home to be the part of it. This Home Conference will be full of online networking, workshops, talks, panels and other interactive programs, all available from your own couch. Knowledge sharing can not be restricted by the physical world, let's plan the future together, from home!

So what’s in it for you? You will be able to:

·join us from your own couch to access any program, from anywhere in the world
·chat with other participants and speakers online, make new friends and connections, perhaps even find a new job, hire or meet a client
·watch all the programs you could not participate at, after the event till 7 May

Ticket price: gross 3000 HUF (~ 8.3 €)

More info: www.budapestsafari.com