!HELYSZÍNI JEGYVÁSÁRLÁSRA NEM LESZ LEHETŐSÉG!

Napfonat ADVENT – ünnepi koncert

Ennek a csodálatos, tartalmas, intenzív és gazdag évnek a zárásaként szeretnénk veletek együtt ünnepelni, hálát adni, kicsit belesimulni a közelgő ünnep hangulatába.

Szeretettel várunk Titeket december 18-án, 19:00-kor a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum színháztermében egy különleges, csak erre az alkalomra összeállított ünnepi műsorral, szívet melengető, közvetlen, bensőséges hangulattal! :)
A szebbnél szebb dalok mellett számos meglepetéssel készülünk Nektek. :)

A limitált számú Early Bird jegyek december 1-ig megvásárolhatók!

Nagy szeretettel várunk Titeket! :)
A Napfonat-lányok

************************************
NAPFONAT
Női a cappella együttes.

Egység, kör, több szólam, ritmus, összhang, figyelem, mélység, lágy és sokszínű nőiesség...
A Napfonat 2018 tavaszán alakult, nyitott fiatal nők összefonódásából egy energikus a cappella együttessé, tele humorral, életerővel és ötletességgel. Az együttes tagjai külön-külön is izgalmas zenei világokat képviselnek, különféle stílusok, zenei (jazz, népzene, könnyűzene), és kulturális (Felvidék, Erdély, Oroszország) hátterükből fakadóan. Ez a sokféleség egyedi (hang)színt és világzenei jelleget kölcsönöz az együttesnek. Kompozícióik sajátos módon fogalmazzák újra a magyar és más nemzetek (orosz, szlovák, lengyel, spanyol, cigány, indiai stb.) népdalainak világát, polifonikus hangzásba öltöztetve őket, kiemelve a népzene erejét és szépségét, az énekhang felszabadító, gyógyító hatását. 2018 tavaszától több teltházas koncertet is adtak Budapesten: a Fonóban, a Szimpla kertben, az Artus Stúdióban és a Magnet Házban, illetve visszatérő meghívott vendégei a lengyelországi Festival Kultury Nebanalnej összművészeti fesztiválnak is.

TAGOK:
Farkas Kriszti (Volkova), Szalay Heni, Szarka Anita, Tóth Eszter, Tóth Orsi

FACEBOOK: https://www.facebook.com/napfonatzene/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/napfonatzene/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=pKlis9_1AWM