Egy este, ahol a gasztronómia és az inspiráló beszélgetések találkoznak
Az est témája: Tabuk nélkül a női szerepekről – Főszerepben a lelkiismeret-furdalás
A MARIE CLAIRE BISTRO színpadán tabuk nélkül beszélgetünk majd női szerepekről, megfelelési kényszerről és a lelkiismeret-furdalásról, amelyet a legtöbbször érzünk, amikor az egyik szerepünkre koncentrálva egy másikat kissé háttérbe szorítunk. TÓTH-SZÁNTÓ KRISZTINA, a Marie Claire főszerkesztője címlapsztárunkkal, JAKAB JULI színésznővel, GÁLDI VINKÓ ANDREA fotóssal és SEMJÉN NÓRIVAL, az Anyakivan vloggerével beszélget.
Menüt Piszkor Norbert séf állította össze
Előétel: Briós, vaj (Maldon só, mandulás-miszós vaj)
Főétel: Kacsamellpastrami (mille feuille burgonya, mizuna)
Borpárosítás: Szijjártó Előd – Pinot Noir 2022
Főétel/Vega opció: Laskafasírt (sárga cékla, turbolya, snidlinges majonéz)
Borpárosítás: Szijjártó Előd – Pinot Noir 2022
Desszert: Barna vajas kalács (pisztáciakrém)
Borpárosítás: desszert bor: Hétszőlő – Tokaji Késői Szüret Sárga muskotály 2016
Az eseményre a jegyár 9900 Ft, mely tartalmazza a menüt a borpárosítással!
IDŐPONT: 2025. március 20. CSÜTÖRTÖK kapunyitás 18 óra
HELYSZÍN: MADHOUSE BISTRO
BUDAPEST, 6. KERÜLET, ANKER KÖZ