Egy mesébeillő nyári szezon, 10 felejthetetlen, 100% növényi alapú fogás, és megszámlálhatatlan boldog vendég - ez volt a Kristóf's Kitchen Food Truck a Vegan Gardenben, és ezt a felejthetetlen szezont búcsúztatjuk el egy utolsó vacsorával. Szeretettel és tisztelettel köszönöm kollégáimnak, harcostársaimnak, csoda csapatomnak, és természetesen a vendégeinknek, akik egy nyáron át lakmároztak velünk, vitték a hírünket, és pop-up vacsoráinkon velünk ünnepelték ezt az egyszeri és megismételhetetlen projektet.

Több, mint tiz év veganizmussal, és öt esztendő professzinális vendéglátással, három szakácskönyvvel a hátam mögött őszintén merem állítani: nem csak food truck, de éttermi színvonalon és egyedit, maradandót, és példátlant alkottunk - a közel és távolkeleti, mediterrán és magyaros konyha legjavával kényeztettünk titeket, és mindez sosem valósulhatott volna meg azon emberek profi és lelkes munkája nélkül, akik a szívüket-lelküket, energiájukat és idejüket áldozták, hogy mindig friss, színes, ízletes fogások kerüljenek a tányérotokra. Utolsó vacsoránkon két turnusban - este 6, és este 8 óra - várunk titeket a Vegan Gardenbe, ezzel a lakomával pedig a Kristóf's Kitchen food truck elbúcsúzik a város egyetlen 100% vegán ételudvarától. 

Találkozunk jövőre kedvenc nyári fesztiváljainkon, és egész évben megannyi pop-up lakománkon, workshopjainkon, és főzőkurzusainkon, melyekről a Kristóf Konyhája facebook oldalon értesülhetsz. Gyere, intsünk búcsút stílusosan! Az utolsó vacsora menüje:

"Purple Rain" - Cékla bhaji borzaska mentás-korianderes chutney-val
"Iron Man" - Spenótos humusz gluténmentes minizsemlével
"Hungarians Do It Better" - Vegán házikolbászos lecsó "nem juhtúró"-val 
"Flódni-cheesecake" - nemsajttorta mákkal és dióval, friss almával és szilvalekvárral