Sokszor tapasztalunk stresszt azáltal, hogy túl sok dolgot kellene csinálnunk egyszerre. Azonos feltételekkel rendelkezünk, hiszen mindenkinek ugyanannyi ideje van, minden egyes nap 24 órából áll. Mégis számtalanszor érezhetjük úgy, hogy 24 óra nem elegendő ahhoz, hogy minden egyes kitűzött feladatot és célt teljesítsünk. Gyakran tesszük fel magunknak a kérdést, „Vajon hol rontom el?”, vagy „Mások, hogyan csinálják, hogy ugyanannyi időn belül mindent képesek megoldani és mindemellett energikusak, magabiztosak és önfeledtek tudnak lenni?”.
Érdemes megállnunk egy pillanatra és végig gondolnunk, hogy milyen kapcsolatban állunk az idővel.
Talán nem is az számít, hogy milyen sok a dolgunk, inkább az, hogy hogyan tervezzük kivitelezni a teendőink elvégzését. Fontos, hogy beosszuk az időnket, de még fontosabb, hogy hatékonyan tegyük mindezt. A fő kérdés tehát, hogy mi rendelkezünk az időnk felett, vagy az idő rendelkezik felettünk?

Könnyen előfordulhat, hogy egyszerűen kicsúsznak a dolgok a kezünkből és már nem mi határozzuk meg a menetrendet, csupán sodródunk az eseményekkel a feladatoknak és a kötelezettségeknek megfelelően. Abban az esetben viszont, ha mi osztjuk be az időnket, ha mi vagyunk azok, akik létrehozzuk a saját ütemtervünket, a kontroll újra a mi kezünkben összpontosulhat. De hogyan lehetséges mindez a gyakorlatban?

Sokan nem tulajdonítanak nagy jelentőséget az időfelhasználás megtervezésének, pedig ez nap, mint nap esszenciális részét kellene, hogy képezze mindannyiunk életének. Megvannak a napi teendőid: felkelsz, dolgozol, elvégzed a munkahelyi és az otthoni feladatokat, a nap végére mégis úgy érzed, hogy ma sem haladtál semmivel? Minden csak viszonyítás kérdése. Felfoghatod úgy is, hogy igen, vannak dolgok, amiket el tudtam intézni és vannak, amiknek nem értem a végére, mert ma nem sikerült jól beosztani az időmet. Ez azonban egy lehetőség a fejlődésre.

Interaktív eseményünkön a következő kérdésekre kaphatsz választ:

Hogyan juthat idő a munka mellett pihenésre, barátokra, vagy akár önmagadra?
Hogyan alakíts ki egy hatékony, mégis élhető napirendet?
Létezik olyan megoldás/praktika, amely valóban segítséget nyújt a prioritások meghatározásában és a helyes időgazdálkodás kialakításában?
Rohanó világban élünk, nekünk is mindenképpen rohannunk kell, különben lemaradunk valamiről?

A #MASTERMINDSKLUB következő interaktív előadásán S. Tóth Márta Nemzetközileg minősített Life és Business Coach, NLP Tréner elkalauzolja a résztvevőket az idő útvesztőjében és bemutat néhány olyan coaching, valamint NLP (neuro-lingvisztikus programozás) technikát, melyek segíthetnek a hatékony időgazdálkodás kialakításában.

Dátum: 2018. április 3. 18:15-19:30-ig
Helyszín: Three Corners, Hotel Bristol
A részvétel díja: 1.900 Ft/fő

www.coaching-nlp.hu  | www.coaching-nlp.hu/s-toth-marta

A férőhelyek száma korlátozott (maximum 30 fő). A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

A Szervező a helyszínváltoztatás jogát fenntartja.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy az eseményeken fotó, videó és hangfelvétel készül. A részvétellel Ön beleegyezik abba, hogy az elkészült anyagokat cégünk közzétegye és marketing célokra felhasználja.
Lemondás esetén a megvásárolt belépő(k) visszaváltására nincs lehetőség.