We use a Hungarian ticket provider site, but do not worry you can switch to English as well. Just click the English button at the top right or If you are on your mobile just tap on the menu icon on the top left, and select English!

FREEDOM X BUDAPEST 2019

Csatlakozz egy fantasztikus élményhez! Tölts velünk két teljes napot és tudj meg mindent, amire szükséged lehet a helyfüggetlen, szabad életmód eléréséhez. Mindset, Travel, Business- bármely területen is van szükséged inspirációra, tudásra, ezen a Fesztiválon ezt biztosan megkapod.

35+ nemzetközi és hazai előadó hozza el tapasztalatait, hogy segítsen neked megtalálni a szabadságod felé vezető utat. Szabadság, ami arról szól, hogy azt az életet élheted, amit igazán szeretnél, összhangban az értékeiddel,  motivációiddal és vágyaiddal. 
A sok inspiráció mellet, a workshopokon rengeteg konkrét eszközt is kapsz ahhoz, hogy lépéseket tehess a céljaid eléréséért, ezzel pedig kialakítsd a számodra legideálisabb alternatív élet-modellt, helyfüggetlen életmódot.Találj rá velünk a szenvedélyedre,  és válj a szabad életformád megvalósítójává! Találkozz hozzád hasonló gondolkodású, fantasztikus emberekkel - kapcsolódj, és válj ennek az igazán színes, támogató és inspiráló közösség tagjává!

Csatlakozz hozzánk és éld át a Freedom Élményt, Júniuis 14-15-én a Studióban!

Az előadások és workshopok vegyesen magyar és angol nyelven zajlanak majd.

Bővebb információ: https://freedomexperience.io/events/freedom-budapest-2019/