IDENTITÁS // KISEBBSÉG // TÖBBSÉG 

PROGRAM // 2023. augusztus 19. (szombat)

A ZENE FORRADALMA

17:00 
Jazzkoncert: Oláh Krisztián és barátai – Hommage á Summer of Soul
Oláh Krisztián mindössze húsz évesen a 2015-ös Montreux Jazz Fesztivál szóló zongoraversenyének harmadik helyezettje lett, majd ezt követően egy két hetes akadémiai program keretén belül olyan nevekkel koncertezett együtt, mint Al Jarreau, Kurt Rosenwinkel, Nils-Petter Molvaer vagy Joe Sanders. Ugyanebben az évben a Junior Prima Primissima Díj, Creative Art Díj és Gramofon Magyar Jazz Díj nyertese volt. Most a „Summer of Soul” dokumentumfilm ihlette műsorral – két fantasztikus zenész kíséretében: Oláh Kálmán szaxofonossal és Pálmai Panna énekessel érkezik, hogy megidézzék a harlemi zenei fesztivál hangulatát. 

18:00 
A TÁP (Tilos az Á Performansz) Színház bemutatja: Interaktív dokuszínház a malom körül
Személyes színházi élmény, melyben a nézők a malom tereit körbejárva néhány fős csoportkba láthatják a színészek különleges performanszát. 

20:30 
Oscar-díjas dokumentumfilm magyarországi mozipremier: Summer of Soul (...Or, When the Revolution Could Not Be Televised) // Az elhallgatott fesztivál 
Egy forradalmi nyár és egy zenei fesztivál története, ahol egymásnak adta a mikrofont Stevie Wonder, B.B. King és Nina Simone. Trailer: https://youtu.be/1-siC9cugqA

JEGYVÁSÁRLÁS online (https://tixa.hu/pontcsopak_zeneforradalma) vagy a helyszínen készpénzzel | Jegyár: 
Teljes árú jegy: 3.500 Ft
Diákoknak és nyugdíjasoknak: 3.000 Ft
Pénteki program és jegyek: https://tixa.hu/pontcsopak_viccesenkomoly


Helyszín: 8229 Csopak, Kisfaludy u. 16. (Plul Malom)
Parkolás: Csonkatorony
Ételt és italt kérjük, hogy ne hozzatok be a rendezvény területére, ugyanis mindenféle földi jóval készülünk nektek.
Kutyabarát rendezvény vagyunk!


A programsorozat közönségszervezése a Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa támogatásával jött létre. (További információ: veszprembalaton2023.hu) Támogatóink: Nemzeti Filmintézet, Berill Kft.