POSTPONED!

Eredeti dátum: 2020. július 13-19.

„Sajnálattal értesítünk, hogy elmarad a 2020-as Naditábor!

Tekintettel a Magyarországon kihirdetett veszélyhelyzetre, és annak meghosszabbított, augusztus 15-ig tartó intézkedéseire (amely szerint se 500 fő alatt-, se afelett nem tartható semmilyen rendezvény), Orosháza-Gyopárosfürdő értesített Bennünket, hogy sajnos kénytelenek vagyunk elhalasztani a 2020-as Naditábort a következő évre, ami az orosházi városvezetéssel egyeztetve 2021. július 12-18. között lesz.

Azoknak, akik már megvásárolták a bérletüket, két lehetőségük van:

1.       a megvásárolt jegyet bent tartják a TIXÁ-nál (ekkor a fürdő által garantált, hogy a jövő évi táboron is ugyanezen az áron kapják meg a bérletet)

2.       a kifizetett összegre visszatérítést kérnek (ha a TIXA által küldött értesítésben szereplő címre és határidőig a visszajelzés a bérletvásárló részéről megtörténik)

Mindkét esetben a TIXA az illetékes, tehát mi nem tudunk segíteni a visszatérítés vagy az összeg bent tartásának ügyében. A TIXÁ-t az ugyfelszolgalat@tixa.hu címen lehet elérni, további információk ezügyben az alábbi linken elérhetőek: https://tixa.hu/kapcsolat.

Tudjuk, hogy a Naditábort teljes egészében pótolni nem lehet, azonban alternatív megoldásként felajánljuk online formában. Természetesen nem egy héten keresztül (mert akkor esetleg lemaradhat az, akinek dolgoznia kell), hanem 3 hétvégére szervezzük:

2020. július 11-12. (szombat-vasárnap)

2020. július 25-26. (szombat-vasárnap)

2020. augusztus 8-9. (szombat-vasárnap)

Részletek hamarosan itt: https://www.facebook.com/naditabor/

Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönjük, szeretettel várunk jövőre Orosháza-Gyopárosfürdőn és idén az online táborban!

Petrezselyem József és a Naditábor szervezőcsapata”

Naditábor 2020

A tábor, ahol a valódi emberi és családi értékek a legfontosabbak, és a lelki béke.

Szórakozás, kikapcsolódás, pihenés minden korosztálynak

A programokat úgy raktuk össze, hogy a kicsiktől a nagyokig mindenki talál magának olyat, amiben jól érzi magát.

Prominens vendégek

Nemcsak magyar, de külföldi vendégek is jelen lesznek, és tartanak előadásokat, tanításokat. Ezzel is emelik a rendezvény fényét és spirituális rezgését.

Várunk szeretettel!

A Naditáborba nemcsak Pránanadisokat várunk, hanem családokat, baráti társaságokat vagy bárkit, aki tartalmas programokkal szeretne kikapcsolódni, pihenni a nyáron.

Kérjük, hogy a jegyvásárlás mellett, a gyorsabb és könnyebb bejutás érdekében az előzetes regisztrációt is végezzétek el!

http://naditabor.eu/

A belépők online is vásárolhatóak Szép Kártyával! A rendezvény 3 éves kor alatt ingyenes! *Belépéskor a helyszínen a pénztáraknál a nyugdíjas és diákigazolvány felmutatása szükséges!