A Phoenix Music és a Bridge To Solace bemutatja:

2024. november 15. Budapest @ Turbina

Bridge To Solace
Undying (US)
Escalate

Kapunyitás: 19:00

Jegyárak: 6.900 Ft (limitált elővételben a készlet erejéig), 7.900 Ft (elővételben a készlet erejéig, valamint a helyszínen, amennyiben marad) – ÖSSZESEN 400 JEGY KAPHATÓ!

Jegylink: https://tixa.hu/bts_undying_budapest

Tavaly szeptemberi teltházas Dürer Kertes reunion koncertünk után úgy éreztük, hogy ideje egy családias bulinak, hogy érezzük azt az esszenciát, ahonnan ez a zenekar indult: egy kisebb klub, kisebb színpad és közeli barátok.

Az Észak-Karolinai Undying a késő ’90-es és 2000-es évek meghatározó metalcore színterének egyik bástyájaként járta a világot, így több alkalommal fordultak meg Budapesten is. A két zenekar több, mint húszéves barátságát ünneplendő, az Undying európai újjáalakuló turnéjának nyitóestje lesz ez, ahol mindketten teljes hosszúságú koncertet adunk.

Vendégünk a veszprémi vegan straight edge zenekar, az Escalate, akik a közelmúltban jelentették be, hogy nagylemezük a patinás New Age Records gondozásában jelenik meg, várhatóan áprilisban!

A koncertre mindössze 400 db jegy kapható, így javasoljuk, hogy mihamarabb szerezzétek be ezeket, hogy ne maradjatok le erről a különleges koncertről!