30% !!!!! kedvezményes jegyek május 20. hétfő estig!!!
MOST május 14. és 16. között 30% kedvezménnyel lehet jegyet vásárolni 2900 Ft helyett 1990 Ft áron az eseményre!

Konferencia az anyai kiégés prevenciójára és megsegítésére

 

Sok édesanya küszködik a rá nehezedő terhekkel, szerepekkel, melyeket a társadalom rájuk kényszerít, de nem feltétlenül azonosulnak velük. Sokan nem mernek beszélni róla. Hiszen a közgondolkodás szerint egy anya erős, és mindig jól van, akkor is, ha nem... Nincs elég figyelem azon, hogy mentálisan és életük egyéb területein elég jól legyenek az édesanyák ahhoz, hogy megnyugodva tudjanak helytállni számtalan szerepkörükben.

Ma, 2024-ben minden korábbinál nagyobb szükség van rá, hogy a sok irányból érkező nyomás alatt önmagukat elveszíteni hajlamos nők, anyák mentális, lelki egészségére, a róluk való gondoskodásra és az öngondoskodás fontosságára felhívjuk a figyelmet. Konferenciánk maga egy felkiáltójel: szeretnénk segíteni, elindítani egy párbeszédet, szakmai előadásokkal alátámasztani, milyen fontos az egész család számára is, hogy az anya jól legyen. A kiégés mindannyiunkat érint, a mindenkinek megfelelni próbáló nőket, anyákat különösen. Előzzük meg, tegyünk érte együtt, hogy jól legyenek az anyák, és így a gyerekek és a családok is. Segítsünk együtt azoknak, akiket az anyai burnout érint.

 

PROGRAM:
16:00 felvezetés: Szajki-Vörös Adél (újságíró, forgatókönyvíró) „Így égtem ki, és így éghetünk ki”
16:10 -16.40 „Kovácsné kivan" - Így látja az anyai kiégést Rácz Zsuzsa írónő, aki legútóbbi könyvében ezt a témát dolgozza fel. Online videós bejelentkezés: az írónő online külföldről jelentkezik be a konferenciára.
beszélgetőpartner: Peller Mariann
16:40-17:10 szünet

17:10 – 18:00 Kerekasztal-beszélgetés: "Az anyaság napos, illetve kiégett oldala” - Társadalmi érzékenyítés, szakmai összefogás: beszélgetés az anyai burnout legégetőbb aspektusairól
Peller Mariann (műsorvezető) – moderátor, Kerekes Viktória (life coach), Vida Ági (kismama blog, babalélektani szakértő), Dr. Szijjártó Linda (pszichológus, szervezetfejlesztő), Werner-Tóth Zsuzsi (anyai kiégés specialista, mombalance.hu),

18:50-18:10 szünet
18:10 -18:40 "Segítség, anya lettem!" - A kiégéshez vezető út, a burnout tünetei, megelőzése, öngondoskodás és terápiás lehetőségek
előadás: Stumpf Zsuzsanna (személyiségfejlesztő terapeuta)
18:40 - 19:10 szünet
19:10 Beszélgetés: Jakupcsek Gabriella (újságíró, médiaszemélyiség)
beszélgetőpartner: Szajki-Vörös Adél
„Az anya és az idő” - Hogyan kerüljük el a kiégést, ha relatíve későn válunk anyává, és miként strukturáljuk jól az időt a mindennapokban az "életben maradáshoz"

A szünetekben a témához kapcsolódó kiállítók standjait lehet megtekinteni.

(A műsorváltozás jogát fenntartjuk.)
jegyek 2900 Ft áron a tixa.hu oldalon vásárolhatók:
https://tixa.hu/anyajolvan_konferencia


Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.
A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.
A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb könyvéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot. Továbbá FruttaMax termékeket is sorsolunk, amiket a helyszínen kóstolni is lehet.


A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében.