IDŐPONTVÁLTOZÁS! Eredeti dátum: 2020.07.18.

Kedves jegyvásárlók!

Bizonyára tudjátok már, hogy idén a 11. Alterába Fesztivált nem tudjuk megvalósítani a korona vírus kapcsán kialakult helyzet miatt.

Azt a döntést hoztuk, hogy az idei fesztivált kompletten áttesszük 2021. július 13-17-re!

A programban egy változás van, a szerdai (14-i) napon a Follow the Flow helyett az Anna and the Barbies lép színpadra ugyanabban az idősávban.

Így akinek tetszik a fesztivál zenei összeállítása, jövőre a napijegyét és bérletét is fel tudja használni!

Mi hálásan köszönjük, ha ezt teszitek, mert sajnos mi sem vagyunk könnyű helyzetben, de természetesen TI vagytok az elsők, akinek a megélhetéséhez elengedhetetlen most a belépő ára, nyugodt szívvel váltsa vissza az árát! Megértjük!

Érdemes azon is elgondolkodni, hogy ha már megvásároltad, azt kedvezménnyel tetted, sajnos szponzoraink elvesztése miatt olcsóbb nem lesz a belépő, de próbálunk minimálisan emelni a tervekhez és lehetőségekhez képest!

Bízunk benne, hogy jövőre is találkozunk és hatalmasat bulizunk!

Tervben van egy két napos Alterába szilveszter, akinek megvan a jegye, bérlete, az oda kedvezménnyel vásárolhat belépőt, ennek módját még kitaláljuk! (helyszín miatt nem tudjuk konkretizálni, zenekarokkal már tárgyalunk)

Vigyázzatok magatokra és vigyétek jó hírünket!

Aki visszaváltaná belépőjét az június 1 és június 30 között megteheti!

A jegyárak alakulása:

5 napos bérletek:
Elővételben 2020 december 31-ig: 19.000.- / Limitált
Elővételben 2021 július 10-ig: 20.000.- / Limitált
Helyszínen: 24.000.-

Napijegyek:
Elővételben 2020 december 31-ig : 5.599.- 
Elővételben 2021 július 10-ig : 6.599.-
Helyszínen: 7.500.-

12. életévüket betöltött, de 15. életüket még nem betöltött fiataloknak a NAPIJEGY elővételben: 1.200.- 
(Csak nagykorú, érvényes napijeggyel vagy bérlettel rendelkező kísérővel) helyszínen okmánnyal hivatalosan igazolni kell a beléptetésnél!)

12. életévüket be nem töltött gyermekek szülői felügyelettel a Rendezvényt ingyenesen látogathatják és kizárólag szülői felügyelettel tartózkodhatnak a Rendezvény területén. 15. életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak kizárólag azon kísérővel tartózkodhatnak ott.