POSTPONED! Original date: 18/07/2020

Kedves jegyvásárlók!

A 11. Alterába Fesztivált 2021. július 13-17-én kerül megrendezésre a Programok menüben található fellépőkkel!

A tavalyi programkínálat került át az idei esztendőre és nagyon várjuk, hogy találkozhassunk veletek, úgy készülünk, hogy lesz Alterába!

 

Akik tavaly már megváltották bérletüket és napijegyüket, azok természetesen érvényesek, akik visszaváltották, de mégis jönnének, még kedvezményesen vásárolhatnak az alábbi elérhetőségen!

A jelenlegi szabályok szerint, kérjük csak azok vásároljanak belépőt, akik igazolni tudják védettségüket a helyszínen! Hatályos jogszabályok lentebb.

A jegyárak alakulása:

5 napos bérletek:

Elővételben 2021 július 10-ig: 20.000,- / Limitált / 2021. 06. 30-ig!
Helyszínen: 28.000,-

Napijegyek:

Elővételben 2021 július 11-ig : 6.599,-
Helyszínen: 7.500,-

12. életévüket betöltött, de 15. életüket még nem betöltött fiataloknak a NAPIJEGY elővételben: 1.200,- 
(Csak nagykorú, érvényes napijeggyel vagy bérlettel, védettségi igazolással rendelkező kísérővel - a helyszínen okmánnyal hivatalosan igazolni kell a beléptetésnél!)

12. életévüket be nem töltött gyermekek szülői felügyelettel a Rendezvényt ingyenesen látogathatják és kizárólag védettségi igazolással rendelkező szülői felügyelettel tartózkodhatnak a Rendezvény területén. 15. életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak kizárólag azon védettségi igazolással rendelkező kísérővel tartózkodhatnak ott.

Hálásan köszönjük azt Nektek, akik szívesen támogatnátok a fesztivált. Ez a Támogatói jegy  belépésre nem jogosít, ezzel szimpátiád és segíteni akarásod tolmácsolhatod irányunkba! A 2.000,- és 5.000,- Forintos támogatói jegyvásárlók nevét közzétesszük a Támogatók és Partnerek oldalon köszönetképpen, illetve a 2021-es fesztiválra ha magaddal hozod, még egy apró ajándékkal is kedveskedünk! Köszönet!

A jegyek ide kattintva érhetők el!

 

A Kormány 314/2021. (VI. 8.) Korm. rendelete a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet zenés, táncos rendezvények megrendezésével összefüggő módosításáról

A Kormány az  Alaptörvény 53.  cikk (2)  bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, figyelemmel a  katasztrófavédelemről és a  hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII.  törvény 51/A.  §-ára, az Alaptörvény 15. cikk (1) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

1. § A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet (a továbbiakban: R.) 6/B. § (2)–(4) bekezdése helyébe a következő rendelkezések lépnek:

„(2) A zenés, táncos rendezvény helyszínén – az (5) bekezdés szerinti kivétellel – kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat.

(3) A  zenés, táncos rendezvény helyszínén – az  (5)  bekezdés szerinti kivétellel – tizennyolcadik életévét betöltött, koronavírus ellen nem védett személynek tilos tartózkodni.

(4) Tilos zenés, táncos rendezvényt tizennyolcadik életévét betöltött, koronavírus ellen nem védett személyek számára szervezni, tartani, meghirdetni, arra fellépőket, illetve nézőket toborozni.”