POSTPONED! Original date: 18/07/2020

Kedves jegyvásárlók!

A 11. Alterába Fesztivált 2021. július 13-17-én kerül megrendezésre a  http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/programfuzet található fellépőkkel!

A tavalyi programkínálat került át az idei esztendőre és nagyon várjuk, hogy találkozhassunk veletek, úgy készülünk, hogy lesz Alterába!


Akik tavaly már megváltották bérletüket és napijegyüket, azok természetesen érvényesek, akik visszaváltották, de mégis jönnének, még kedvezményesen vásárolhatnak az alábbi elérhetőségen!
Amennyiben a pandémiás helyzet nem engedi az adott időpontban történő fesztivál megrendezését, úgy egy évet halasztjuk a fesztivált a jelenlegi fellépőkkel, ugyanazokra a napokra! Kérük, csak akkor vásároljatok belépőket, ha halasztás esetén tudtok várni egy esztendőt! Hála és köszönet!

A jegyárak alakulása:

5 napos bérletek:

Elővételben 2021 július 10-ig: 20.000,- / Limitált
Helyszínen: 24.000,-

Napijegyek:

Elővételben 2021 július 10-ig : 6.599,-
Helyszínen: 7.500,-

12. életévüket betöltött, de 15. életüket még nem betöltött fiataloknak a NAPIJEGY elővételben: 1.200,-
(Csak nagykorú, érvényes napijeggyel vagy bérlettel rendelkező kísérővel) helyszínen okmánnyal hivatalosan igazolni kell a beléptetésnél!)

12. életévüket be nem töltött gyermekek szülői felügyelettel a Rendezvényt ingyenesen látogathatják és kizárólag szülői felügyelettel tartózkodhatnak a Rendezvény területén. 15. életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak kizárólag azon kísérővel tartózkodhatnak ott.

Hálásan köszönjük azt Nektek, akik szívesen támogatnátok a fesztivált. Ez a Támogatói jegy  belépésre nem jogosít, ezzel szimpátiád és segíteni akarásod mutathatod irányunkba! A 2.000,- és 5.000,- Forintos támogatói jegyvásárlók nevét közzétesszük a Támogatók és Partnerek oldalon köszönetképpen, illetve a 2021-es fesztiválra ha magaddal hozod, még egy apró ajándékkal is kedveskedünk! Köszönet!