Zolbert nagykoncert és élő lemezfelvétel Pannonhalmán!

Zolbert a smooth jazz műfaj hazai nagykövete, többszörös díjnyertes előadó. “Frappé” című dalával 2013-ban megnyerte a Zuglói Smooth Jazz Klub által szervezett 1. Smooth Jazz Dalverseny fődíját. 2014-ben pedig a 90.9 Jazzy Rádió, VII. Jazzy Jazz Dalversenyének fődíjasa lett “Friendship” című szerzeményével, mely a szakmai zsűri döntése alapján a legjobb hangszerelésért járó különdíjat is elnyerte. Szintén 2014-ben, zenésztársaival a VeszprémFest nagyszínpadán lépett fel a világhírű The Brand New Heavies előzenekaraként. Dalait rendszeresen játsszák az Egyesült Államok smooth jazz rádiói. 

A művész egy exkluzív nagykoncertettel tér vissza Pannonhalmára, ahol egy 10 fős nagyzenekarral adja elő két nagylemezének legismertebb és legsikeresebb dalait, melyhez egy exkluzív élő koncertfelvétel (hang és kép) is társul, a Bencés Gimnázium tökéletes akusztikájú, különleges dísztermében.

A jazz, soul és funk stílusok által ihletett modern kompozícióktól, a pozitív és lendületes dalokon keresztül, egészen az érzelmes balladákig változatos és szórakoztató repertoár és élőzenei élmény lesz hallható.

Közreműködnek:

Zolbert – szoprán-, alt- és tenorszaxofon 

Tóth Marcell – zongora

Riskó Tibor – gitár

Kovács Gergő – basszusgitár

Nagy Zsolt – dob

Markos Miklós – ütőhangszerek

Bille Gergő – trombita

Csapó Krisztián – harsona

Stencli Tamás – szaxofon

Horváth János – billentyűs hangszerek

Kapunyitás: 19:30, koncertkezdés: 20:00

Jegytípusok:

- koncertjegy 3000 Ft

- koncert + vacsorajegy: 9500 Ft

A vacsorajegy a koncerthelyszíntől mindössze 400 méterre található Viator étterembe szól ( http://viator.co.hu / ), ahol egy különleges, előre összeállított menüsort kínálunk azoknak a látogatóinknak, akik egy hangulatos vacsorával szeretnék kiegészíteni a koncertélményt.

A menü:
Házi sertésrilette savanyított zöldségekkel, dijoni mustáros hagymával és ropogós kenyérrel
Omlós-ropogós kacsacomb gratinírozott burgonyával és sült almával
Zsályás-körtés szelet

A koncertre a jegyek limitált számban állnak rendelkezésre!

A koncertről képfelvétel készül. A koncertjegy megvásárlásával a Látogató hozzájárul, hogy mint a koncert résztvevőjéről videofelvétel vagy fotó készülhet.

További információk a művészről és a produkcióról:

https://www.zolbertmusic.com/

https://www.facebook.com/zolbertmusic/

https://www.instagram.com/zolbertmusic/

https://www.youtube.com/ZolbertMusic

A koncert hivatalos Facebook-eseménye: https://www.facebook.com/events/325433991255524/