According to the Act XIII of 2022 on the "Itemized Tax on Small Businesses" (KATA) introduced on 18 July 2022, we can only issue invoices for this event to individuals.

Idén immár XII. Alkalommal kerül megrendezésre a Hűség Napja Sopronban, a Hangár Music Gardenben! December 9-én, az idei eseményen fellép a Hungarica, a Dalriada, az RPG és a Szergya akusztik, így bátran kijelenthetjük, hogy Nyugat-Magyarország legütősebb év végi metál bulija van kilátásban!

 

Kapunyitás 19.00

Szergya akusztik 20.00

Dalriada 20.45

Hungarica 22.00

RPG 23.00

 

“A Rongyos Gárda 1919 tavaszán alakult meg az első világháborút megjárt hazafias érzelmű tisztekből és katonákból, szegény napszámosokból, illetve a Székely Hadosztály maradványaiból. Az önszerveződő fegyveres csoport célja a kommunistákkal szembeni ellenállás, valamint a trianoni békeszerződésben Magyarországtól elvett Sopron környéke megtartása volt, de más elfoglalt területeket is vissza akart szerezni hazánk számára. Az ő tevékenységük vezetett végül az 1921. december 14-16. közötti soproni népszavazás megtartásához, amelynek értelmében a város és környéke magyar maradt és kiérdemelte a Civitas Fidelissima, azaz a Hűség városa elnevezést! Ennek tiszteletére immár XII. alkalommal szervezzük meg rendezvényünket Sopronban!”

 

Emlékezzünk közösen nemzeti hőseinkre december 9-én egy nagyszerű, zenében gazdag este során! Várunk mindenkit!