Mentális erőnlét. Sokan keresik, hogy mely megoldásokkal segíthetik saját és munkatársaik mentális regenerálódását és az új helyzetekhez alkalmazkodását. Mi a legjobb megoldás? Sportprogramok, edukálás, rugalmas munkaidő vagy juttatások? A Magyarországon is elérhető WELL Building Standard™ minősítés súlyozta és rendszerbe szedte a leghatásosabb megoldásokat orvosok, mérnökök és mentális szakemberek segítségével. A WELL fontos témakörei a mentális egészség és az egészségközpontú közösség. Főként ezt a két témakört járjuk körbe a résztvevőkkel a workshop során. 

Felméréseink alapján a felhasználók kiemelten fontosnak tartják a biztonságos beltéri levegőminőséget is. A pandémia hatására ez még inkább fontossá vált. A WELL Standard hiteles, mérhető megoldásokat ad a fertőző légúti betegségek (pl. COVID-19) terjedési kockázatának csökkentésére is.

 

Workshopunkon részletesen megismerheted a rendszert, ami több, mint 200 kipróbált, hiteles megoldással támogatja a minél egészségesebb munkahelyeket.

1+1 órás intenzív workshopunkra várunk minden olyan vezetőt és HR szakembert, aki hosszú távon bizalmat építő és motiváló munkakörnyezetet szeretne biztosítani a munkavállalóknak. Más szakmai érdeklődők is csatlakozhatnak az eseményre.

 

Ha eljössz, ezzel a tudással és tapasztalattal távozol:

  • megtudod, milyen tényezőktől függ a közérzetünk és hogyan tudod javítani a komfortelmélet eszközeivel
  • hogyan lehet csoportosítani az egészséget támogató megoldásokat
  • hogyan erősítheted a munkáltatói márkád hiteles wellbeing megoldásokkal
  • milyen megoldásokkal támogatják a piacvezető irodaházak az ott dolgozók fizikai és mentális egészségét
  • számos bevált példa a biofília, mozgás és munkavállalói juttatások világából
  • a vezetők szerepe az egészség kultúrájának megteremtésében

WELL workshop

Az előadások után lehetőséged lesz kis csoportokban megismerni néhány WELL Standard ajánlást és azok segítségével ötletelni egy minél jobb mentális környezetet biztosító irodán.

A workshop nyelve magyar.

A workshopra történő belépéshez szükséges Zoom linket a jegy megvásárlása után küldjük el. Amennyiben nem érkezik meg, keresd az e-mail fiókod Spam / Kéretlen mappáiban is, vagy a Promóciók fül alatt.