Waldorfeszt 2021

2021.07.01-04. 

Zebegény, Szőnyi Tábor 

 

2020 tavasza óta sokat változott a világ. Találkozás, ölelés, kultúra, táncolás és a közösség értéke és jelentősége előtérbe került, hiszen egy olyan világ jött el, ami hatalmas falakat emelt az emberek közé, és megváltoztatott mindent, ami addig természetes volt. Mint mindenben, így ebben is meg lehet találni a jót, hogy az egyensúly meglegyen. 2020-ban alkottuk meg B tervünket, a Waldorfeszt Nap-Éj eseményt, amelyet szintén tervezünk megszervezni 2021-ben is, azonban most a Zebegényi találkozásra koncentrálunk! 

 

Legszebb reményeink szerint júliusban már a régihez hasonló keretek között megy majd az élet, legalábbis mi így készülünk. Mindent meg fogunk tenni ésszerű keretek között azért, hogy a rendezvényekre vonatkozó új jogszabályoknak megfeleljünk, és ez ne lehetetlenítse el a rendezvény létrejöttét. A szervezés sajátossága, hogy minél inkább időben alkotja a közösség, annál stabilabb és átgondoltabb lábakra kerül az esemény. Nehéz most ezt az előretervezhetőséget megteremteni, mert sok fontos információ ismeretlen, vagy csak későn derül ki, ezért néha több kört kell futni egy adott terület kialakítása közben. Érdemes minden létrejött rendezvényre ezzel a tudattal tekinteni idén. 

 

Elérkeztünk oda, hogy elérhetővé tegyük bérleteinket  és jegyeinket a 2021-es rendezvényre! 

 

Waldorfeszt 

 

A Waldorfeszt az a hétszáz fős kisfesztivál, ahol a vendégek, zenészek, programosok, szervezők együtt, felszabadultan, kötelékek nélkül hoznak létre varázslatos és békés hangulatot a Dunakanyarban. Az erdő öleli a Waldorfesztet már négy éve, ugyanis 2016-ban költöztettük a rendezvényt Zebegénybe, a Szőnyi Táborba. 

A Waldorfeszt egy alulról szerveződő, többnapos szabadtéri fesztivál, amely mindenki számára látogatható esemény. A fesztivált önkéntesen, a tanulmányaink és a munka mellett szabadidőnkben szervezünk. 

Célunk egy olyan kulturális tér teremtése, ahol bemutatkozhatnak fiatal művészek, civil szervezetek, ahol eszmét cserélhet bárki, mindezt szabadon, nyugodtan, egy békés környezetben.

Fesztiválunk programjának magját civil, kézműves, zenei, irodalmi, színházi és egyéb alkotói közösségek, művészek alkotják. Arra törekszünk, hogy segítsünk, ismeretet terjesszünk, kapcsolódjunk a természethez, és védjük a környezetet a szórakozás, táncolás megélése mellett.

Mindezek mellett fontos a kérdés: miért vagyunk mi Waldorfeszt? Mert olyan teret hozunk létre, ahol összekapcsolódik a Waldorf és sok hasonló, vagy akár több különböző érték, amelyek jelen vannak a világban, csak esetleg más alapelvekkel léteznek. Művészek, művészetek, alkotók, gondolkodók, zenészek, tanulók, felnőttek, családok találkozási pontja ez. Igyekszünk példát mutatni, hogy a világ tud úgy is működni, hogy sokféle gondolkodásmód és értékteremtés zajlik benne.

 Waldorfeszt 2019

Waldorfeszt Nap-Éj 2020

Jegyek vásárlásával elfogadjátok a fesztivál házirendjét

Waldorfeszt Általános szerződési feltételek

Hamarosan jövünk a részletes programmal!

Jegyinformációk:

II. ELŐVÉTEL

Június 2 – június 30.

 • II. Elővétel bérlet 13.900 Ft
  A bérletek július 1. csütörtök 16:00-tól (kapunyitástól) július 4. 15:00-ig (kapuzárásig) érvényesek. 

 • Napijegy – CSÜTÖRTÖK (07.01.) 5.000 Ft
  Július 1. 16:00-tól másnap 10:00-ig

 • II. Napijegy - PÉNTEK (07.02.) 7.500 Ft
  Július 2. 8:00-tól másnap 10:00-ig

 • II. Napijegy – SZOMBAT (07.03.) 7.500 Ft
  Július 3.. 8:00-tól másnap 15:00-ig

 • 6 + 6 KEDVEZMÉNY 128.900 Ft

Álljatok össze hatan és egy bérletet ajándékba kaptok! Foglaljatok egy hatfős faházat közösen, és 142.800 Ft helyett 128.900 Ft-ért megkaptok egy teljes faházat + 6 db bérletet.  Az akció a készlet erejéig tart. 

 

A 6+6 kedvezmény 6 bérletet és 6 faházas szálláshelyet tartalmaz 4 nap és 3 éjszakára, és július 1-4-ig tartózkodhattok vele a fesztivál területén.  

Szállás

 

 • Faház 9.900 Ft
  Szálláshely 1 fő részére 3 éjszakára (július 1-4) egy 6 személyes faházban a Szőnyi Tábor területén. Ha külön vásároltok, de egy házban szeretnétek aludni, jelezzétek felénk az info@waldorfeszt.hu e-mail címen Szállás tárggyal és a vásárlást igazoló kóddal. További részletek a Szállás oldalon.

   

 • Kempingjegy 4.500 Ft
  Kempingjegyet minden Szőnyi Táborban sátrazó fesztiválozónak váltania kell, függetlenül attól, hogy állít-e saját sátrat vagy másokkal alszik közösen.

 

Ültess egy fát! - 2.000 Ft

 

Szeretnénk zöldíteni a környezetünket, ebben lehettek most a segítségünkre azzal, hogy a belépőitek mellé ültettek egy fát. Egy fa ültetésének a költsége 2.000 ft, ami fedezi a palántát, az élőmunkát és az eszközöket, amik az ültetéshez szükségesek. 

Ha támogatjátok a Waldorfeszt faültetés projektjét, akkor  belépőitek mellé tudtok venni egy vagy több fa jegyet. A beérkezett összeg teljes egészét az ültetésre fordítjuk. A helyet gondosan választjuk ki, hogy olyan helyre ültessünk, ahol szükség van rá, és csak olyan fákat, amik a környezetbe beleillenek. Célunk, hogy a fesztivál 2021-től kezdve minden évben zöldítse a környezetét.

 

A faültetést őszre tervezzük egy nyilvános esemény keretein belül, így akár te is részt tudsz venni az ültetésben!

 

Bármilyen szakmai segítséget és hozzájárulást is szívesen fogadunk!

 

Kapcsolat

Web: www.waldorfeszt.hu

www.facebook.com/waldorfeszt

https://www.instagram.com/waldorfeszt/

E-mail: info@waldorfeszt.hu

 

Tartsatok velünk!