Kedves Jegyvásárlónk!


Ezúton szeretnénk továbbítani a VOLT Festival 2020 esemény szervezőinek közleményét.

"Először is szeretnénk az egész csapatunk nevében megköszönni a türelmedet és a támogatásodat ebben a nehéz időszakban.
A magyar kormány által hozott hivatalos döntés értelmében 2020. augusztus 15-ig nem tartható 500 főnél nagyobb tömegrendezvény, ezért fájó szívvel, de az idei Telekom VOLT Fesztivált nem rendezhetjük meg. Bármennyire is nehéz, úgy gondoljuk, hogy ez a döntés a ti és a fesztivál munkatársainak biztonságát szolgálja.

Az elmúlt közel harminc évben átéltünk rengeteg csodálatos és felejthetetlen pillanatot, a nehezebb időszakokat is mindig átvészeltük, és rátok, mint a legeslegjobb közönségre, mindig is számíthattunk és velünk voltatok!

"Emlékszem, Sopronban” - szól a Telekom VOLT Fesztivál legendás himnusza. Bár idén nem találkozunk és elmarad a nyár legjobb hete a Hűség Városában, reméljük, a sok-sok közös élményt mindenki a szívében őrzi. Mi minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy 2021-ben közösen bepótoljuk az elmaradt boldog pillanatokat!

Szeretnénk a türelmedet kérni, amíg a jegyterjesztő partnereinkkel közösen megvizsgáljuk és kidolgozzuk a jegyvásárlókat érintő részleteket. Minden információról és fejleményről e-mailben és a weboldalunkon fogsz tájékoztatást kapni, reményeink szerint minél hamarabb.

Reméljük ez lesz az első és az utolsó olyan nyár Sopronban, amit nélküled, nélkületek és a fesztivál nélkül kell töltenünk. Vigyázzatok magatokra és egymásra, tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy minél hamarabb újra együtt lehessünk, egészségben!

Szeretettel,
a Telekom VOLT Fesztivál szervező csapata"

 


A 2019-ben részben új, a korábbi Lővér Kemping melletti helyszínre költözött fesztivál idén július 1-jétől toborozza majd egy helyre az ország legkedveltebb vidéki eseményének rajongóit, és négy sűrű, világsztárokkal tűzdelt nap után, július 4-én hajnalban zárja majd el a 2020-as soproni bulifolyamot!

Volt Village és új kempingek

Az idei évben a szervezők a kemping jelentős fejlesztését tűzék ki célul, 2020-ban két kemping várja a VOLTosokat. A tavaly kialakított Rét Kemping részeként épül fel a VOLT VILLAGE, amely elsősorban a kempingezők kényelmét szolgálja. Tiszta tusolók és mellékhelyiségek mellett kávézó, reggeliző, sport- és bulihelyszín, kertmozi és medence várja a fesztiválozókat. A VOLT túloldalán, az Erdő Kemping egy új helyszín lesz, ahol nyugalom és árnyék lesz a fő hívószó.

Ízelítő a Volt Fesztivál 2020 fellépőiből: 

Július 1. - My Chemical Romance, The Offspring, Passenger, LTJ Bukem & Roni Size, AWS, Kowalsky Meg A Vega, Anna & The Barbies, Fran Palermo, 30Y, Vad Fruttik, Chris.Su, Statik, Fish!, Byealex És A Slepp, Krúbi, Tesco Disco, ...

Július 2. - Bring Me The Horizon, Yungblud, Scarlxrd, Tankcsapda, Supernem, Punnany Massif, Ivan & The Parazol, Horváth Tamás, Follow The Flow, Dublic, Paddy &The Rats, Bohemian Betyars, Erik Sumo Band, Ricsárdgír, ...

Július 3. - Lenny Kravitz, The Pretty Reckless, Nervo, Faithless DJ set, High Contrast live, Dirtyphonics DJ set, FuntCase, Majka & Curtis, Esti Kornél, Bëlga, Wellhello, Cloud 9+, Andro, Kiscsillag, Margaret Island, Csaknekedkislány, Lotfi Begi, ...

Július 4. - Marshmello, Borgore, Halott Pénz, Irie Maffia, Bagossy Brothers Company, Brains, Road, Ganxsta Zolee és a Kartel, Lazarvs, Jumodaddy, Szabó Balázs Bandája, Péterfy Bori & Love Band, Necc Party, ...