A Visiteur egy olyan svéd szinti pop banda, amit még a szerencsések igazán ismertté válásuk előtt láthatnak Budapesten. A tagok külsőségeikben és a számok előadásában is maximálisan hozzák a nemzetközi sztársághoz elvárható szintet. A nu disco, a French touch és a synthwave elemeket is könnyedén egyesítő Visiteur szerencsére nem veszi magát túl komolyan, így a zenei élmény mellett, a színpadi show is szórakoztatni fogja azokat a szerencsés kiválasztottakat, akiknek még időben, igazán ismertté válásuk előtt sikerül elcsípniük a zenekart.
A banda nagyon friss, csak 2018-ban debütált Royalty című számukkal és azóta otthonukban Stockholmban, valamint nem megleő módon Franciaországban is nagy népszerűségnek örvendenek.

Az énekes Sir Boyfriend imádja Budapestet és ígéri a koncertre látogató közönségnek, hogy csillogással megspékelt lehengerlő rock n'roll showra számíthatnak. A koncerten előadott táncmozdulatokat már most lehet gyakorloni a legfrisebb daluk, a Mr. Kiss Kiss Bang Bang ütemeire. Sok sikert kívánok mindenkinek a refrén fejből való kiveréséhez!