A Vírus Klub az élet, a tudomány és a kultúra területeiről merítő rendezvénysorozat. Küldetésünk a fiatal, tettre kész generációt megszólítva egy olyan közösség kialaítása, mely tudja és akarja az előadások alatt megismert értékeket képviselni. Milyen lehet a jövő táplálkozása? Miért állnak ellen ösztöneink a fogyókúrának? Milyen összefüggés lehet a pszichés betegségek és a táplálkozás között? Milyen folyamatokon megy át egy táplálék mielőtt az asztalunkra kerülne? Nyári különkiadásunkon a Dürer Kertben piknikezünk, miközben meghívottaink: Forgács Attila gasztropszichológus, Szűcs Zsuzsanna dietetikus, Gazsi Zoltán, az Eisberg ügyvezető igazgatója, valamint Gaál Viktor pszichológus segítségével a táplálkozás területének izgalmas kérdései is válaszra lelnek.

Az eseményhez tartozó event: https://www.facebook.com/events/1094072604020558/