A Fontanus Központtal együttműködve létrehozott legújabb sorozatunkon a filozófia perspektívájából tekintünk rá izgalmas témákra. Arra invitálunk benneteket továbbra is, hogy együtt gondolkodjunk magunkról, a világról és annak nagy dolgairól, hogy minél sikeresebben tudjuk őket megérteni.

Harmadik és egyben évadzáró alkalmunkon a SZABADSÁG lesz a hívószó. Lelkünk, hangunk, tetteink, választásaink szabadsága, melyek többsége önmagunkhoz fűződő viszonyunk stabilitásától függ.
Zakariás László szokásos, fogalomtisztázó bevezetése után Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus, tréner érkezik a színpadra, aki a siker szemszögéből közelít majd a szabadság fogalmához. Előadásának mottója Rousseau-t idézi: „Nem az a szabadság, ha azt tehetem, amit csak akarok, hanem, ha nem kell megtennem, amit nem akarok.”

Végül Molnár Emese, a JaMese zenekar énekesnője, ének tanár, a JaMese Élményének Workshop megalkotója segít majd nekünk szabadjára engedni a hangunkat a lehető legkülönlegesebb és legfelszabadítóbb formában.

Várunk benneteket sok szeretettel!


1. A szabadság lélektani ára
Limpár Imre (tanácsadó szakpszichológus, https://www.facebook.com/ limparimre)

2. Használjuk szabadon a hangunkat!
Molnár Emese (énekesnő, JaMese, ének tanár, a JaMese Élményének Workshop megalkotója)