Új impro zenei est és verseny a műfaj két legismertebb zenekarától a Turbinában! A Random Trip és a Seven Seconds in the Future közösen nyitja meg havonta a színpadot! Új helyszín, új koncepció, csábító főnyeremény, és persze mindig változó vájbok minden zene rajongónak!
Az este első felében Delov Jávor (Random Trip) és Nagy Kristóf (7s) és meghívott vendégük visznek Titeket egy zenei kalandozásra. A második félidőben pedig indul a barátságos de mégis komoly verseny/jammelés! Várjuk a legvagányabb énekeseket, rappereket és szólistákat (szaxofon, trombita, fuvola, stb.) a mikrofon mögé, ahol három fordulóban versenyezhettek az este bajnoka címért és a vele járó alkalmi nyereményért amik sorsáról a házigazdák és a közönség együtt döntenek. Fődíjként a hónapok során legtöbbször diadalmaskodó énekes, rapper és hangszeres szólista a Random Trip 2022-es egyik budapesti nagykoncertjén mutathatja meg magát!
A zenei alapokat egész este Jávor és Kristóf szolgáltatják, a színpadra lépés jogát ők adják és (indokolt esetben) vonhatják meg.
“Nem a virtuozitáson van a hangsúly, hanem azon a láthatatlan rezgésen, amely sokszor kedvenc előadóinkból is árad és ami miatt nekünk is nehéz megmagyaráznunk, hogy mitől vagyunk libabőrösek, mitől perdülünk táncra, miért potyognak a könnyeink, vagy csak mitől van jobb kedvünk” - Jávor
"Rengeteg ügyes énekes, rapper és hangszeres van idehaza és a nagyvilágban. De mi azokat keressük, akikből még nem veszett ki (vagy újra tud lobbanni bennük) az a tűz, lelkesedés, szeretet és energia, ami miatt anno mind elkezdtünk zenélni." - Kristóf
Zsűri:
- Sena (Irie Maffia)
- Delov Jávor (Random Trip)
- Nagy Kristóf (7S)
Jegyek:
- Kedvezményes elővétel: 1900 HUF
- Helyszínen: 2500 HUF
Kedvezményes jegyinfók
A zenesulisok diákigazolvány felmutatásával - a belépőjegy árából 500 Ft-ot lefogyaszthatnak, valamint a versenyben résztvevő zenészek vendégeink még egy italra! 
A játék menete/leírás:
1. Az est során maximum 16 előadóval tudunk együtt zenélni.
2. Érkezz időben, hogy az adott kategóriádba tudj regisztrálni (énekes, mc, fúvós hangszeres szólista), mert arra törekszünk, hogy ideális esetben közel egyenlő számú előadó vehessen részt kategóriánként az est első fordulójában.
3. Akik esetlegesen lemaradnak az aznapi versengésről előregisztrációs lehetőséggel bírnak a következő alkalomra.
4. Az est folyamán 3 forduló lesz, melyből mindig a legjobb energiával bíró előadók juthatnak tovább a következő menetbe.
5. A döntőnek 2 nyertese lesz:
az első helyezettet a zsűri dönti el, akinek egyik nyereménye: 1 pont a Random Trip egyik nagykoncertjén való fellépés lehetősége végett, valamint az est fődíját is magának tudhatja, mely 10 000 Ft fogyasztás a Turbinában a verseny nap estéjén.
A közönségszavazat díjasa ugyancsak 1 pontot kap, így lehetőséget teremtve annak, hogy akár ő lépjen fel a Random Trip csapatával.
6. Az abszolút győztese a játéknak a Vibe Changers estek alatt 2 legtöbb pontot gyűjtött játékos, akik a Random Trip vendégei lesznek a Random Trip 2022-es egyik nagykoncertjén.