Új impro zenei est és verseny a műfaj két legismertebb zenekarától a Turbinában! A Random Trip és a Seven Seconds in the Future közösen nyitja meg havonta a színpadot! Új helyszín, új koncepció, csábító főnyeremény, és persze mindig változó vájbok minden zene rajongónak!


Az este első felében Delov Jávor (Random Trip) és Nagy Kristóf (7s) és meghívott vendégük visznek Titeket egy zenei kalandozásra. A második félidőben pedig indul a barátságos de mégis komoly verseny/jammelés! Várjuk a legvagányabb énekeseket, rappereket és szólistákat (szaxofon, trombita, fuvola, stb.)  a mikrofon mögé, ahol három fordulóban versenyezhettek az este bajnoka címért és a vele járó alkalmi nyereményért amik sorsáról a házigazdák és a közönség együtt döntenek. Fődíjként a hónapok során legtöbbször diadalmaskodó énekes, rapper és hangszeres szólista a Random Trip 2022-es Budapest Parkos koncertjén több ezer ember előtt mutathatja meg magát!

A zenei alapokat egész este Jávor és Kristóf szolgáltatják, a színpadra lépés jogát ők adják és (indokolt esetben) vonhatják meg.

“Nem a virtuozitáson van a hangsúly, hanem azon a láthatatlan rezgésen, amely sokszor kedvenc előadóinkból is árad és ami miatt nekünk is nehéz megmagyaráznunk, hogy mitől vagyunk libabőrösek, mitől perdülünk táncra, miért potyognak a könnyeink, vagy csak mitől van jobb kedvünk” - Jávor

"Rengeteg ügyes énekes, rapper és hangszeres van idehaza és a nagyvilágban. De mi azokat keressük, akikből még nem veszett ki (vagy újra tud lobbanni bennük) az a tűz, lelkesedés, szeretet és energia, ami miatt anno mind elkezdtünk zenélni." - Kristóf

Jegyek:

Elővételben: 2000 Ft
Helyszínen: 2500 Ft
Kedvezményes jegyinfók  

 A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, a Bartók Béla Konzervatórium és a Kőbányai Zenei Stúdió tanulói - diákigazolvány felmutatásával - a belépőjegy árából egy korsó sört lefogyaszthatnak.