Fürdőtúra és fürdőzés a török korból fennmaradt, kiemelkedő színvonalon felújított Veli Bej Fürdőjében. Tarts velünk erre az exkluzív, zárt körű eseményre!

A program során a fürdőzés mellett, vezetett túra keretében bejárjuk az ország legtitokzatosabb és legizgalmasabb történetű török fürdőjét, nyilvánosság elől elzárt részeket is érintve. Vezetőnk szívhez szóló lelkesedéssel és lenyűgöző történeti tudással fog mesélni nekünk a Fürdőről, aminek sorsát több évtizede személyesen egyengeti.

A hagyományos török fürdő rész 5 medencéből áll: a nyolcszögletű, 36-38 fokos központi medencéből és körülötte 4 önálló fürdőfülkében 4 további különböző hőfokú kis medencéből. A központi medencében a gyógyvíz állandóan frissül, kemikáliák hozzáadása nélkül.
 
WELLNESS SZOLGÁLTATÁSOK:
2 gőzfürdő, különböző illóolajokkal
masszázs-zuhanyok jéggéppel
finn szauna
infraszauna
Jacuzzi
Kneipp-sétáló

MENETREND 2020.03.07. szombat
08:00 - Érkezés a Fürdőtúrára, regisztráció
08:10 - Pohárköszöntő, fürdőtúra, történeti betekintés
09:00 - 12:00 Fürdőzés, pihenés, wellness
12:15 - Fakultatív Török Séta, megnézzük a fürdő kifolyóját a Duna parton, meglátogatjuk Gül baba türbéjét és benne a múzeumot, végezetül felfedezünk egy "titkos" kilátó pontot, ahonnan új nézőpontból csodálhatjuk meg Budapest látképét és a Parlament épületét.

BELÉPŐJEGYEK:

Kizárólag elővételben lehet belépőt venni, a helyszínen erre nem lesz lehetőség. A helyek száma korlátozott (70 fő), ezért ne hagyd utolsó pillanatra a jelentkezést, mert a program egyszeri alkalommal kerül megrendezésre. A fakultatív városi felfedező sétára kiegészítő jegyet tudtok venni, ne felejtsétek el betenni a kosárba fizetés előtt, ha szeretnétek részt venni rajta!
14 éves kor alatt a fürdő sajnos nem látogatható.

A jegyet vásárló vendégek az esemény előtt részletes tájékoztatást fognak kapni e-mailben, minden esetben az abban írt részletek lesznek az irányadóak a program ütemezését tekintve.

Tarts velünk és fedezd fel Budapest lenyűgöző részeit pároddal, barátaiddal, családoddal!