Vastag Csaba háromszoros Fonogram díjas énekes, az első magyarországi X-Faktor győztese.

Több, mint 20 éve foglalkozik zenével. Kezdetekben különböző rock zenekarok énekeseként lépett színpadra. Az utóbbi 10 évben saját zenekarával koncertezik, határainkon innen és túl is,  közönsége nagy örömére. Vastag Csaba koncertek egyik fő ismérve az interaktivitás, a közönséggel való örömteli kapcsolódás. Több szólólemeze jelent meg, melyek mindegyike óriási sikert aratott, többszörös platina minősítéssel. Az ezeken szereplő és az újonnan alkotott dalaival, aktív színpadi jelenlétével varázsolja el a közönséget minden alkalommal.

Vastag Tamás Fonogram díjas énekes szintén az első magyarországi X-Faktorban vált a közönség szélesebb körében ismertté. Színházi szerepei mellett fokozatosan egyre nagyobb hangsúlyt helyez a zenekaros koncertekre. Saját dalaival és ismert slágerekkel varázsol fantasztikus hangulatot a színpadra. 

 Vastag Fiúk, a zenekar és a kedves közönség számára mindig nagy örömet és tartalmas szórakozást jelent, amikor  Csaba és Tamás közös koncerten állnak színpadra. Nagyszerű dalokkal készülnek és fergeteges hangulatot ígérnek Hajdúszoboszlóra is.