Élőben, online! A csatlakozáshoz szükséges információkat a jegyvásárláskor megadott e-mail címre továbbítjuk, legkésőbb a workshopot megelőző napon!

***

Eddigi életed során kialakítottad az életmódodat, és aszerint éltél, végeztél valamilyen munkát, befutottál valamilyen karriert. Volt benne jó is, rossz is – de már elég: váltani szeretnél.

Lehet, hogy még csak érzed, hogy valami mást akarsz. Lehet, hogy már tudod is, hogy mihez fogsz kezdeni. Lehet, hogy vannak ötleteid, de még kiforratlanok, vannak elképzeléseid, de még nincsen terved. És az is lehet, hogy van terv, van szándék – de még nem mersz lépni. Bárhol is tartasz, a háromalkalmas program segít neked ebben a folyamatban.

A workshopot – életkortól, szakmától, munkakörtől függetlenül – olyan nőknek ajánljuk, akik éppen váltásban vannak. Ez a váltás a résztvevő szakmai és személyes életéhez egyaránt kapcsolódhat. Minden résztvevő a saját témájához kap:

- kérdéseket,
- inputokat,
- támogatást,
- inspirációt
Amelyek a gondolkodásában, az érzelmi folyamatában, elhatározásában, akár döntésében segíti őt. A résztvevők annyit árulnak el magukról, amennyit szeretnének – az is elég, ha csak a keresztnevükön, vagy egy, az alkalomra kitalált néven mutatkoznak be. A Váltás témához kötődő helyzet, amivel a programon dolgozni szeretnének, legyen konkrét, saját valós.

A munka nagycsoportban  és kiscsoportban  váltakozva zajlik, időnként egyéni feladatokkal kiegészítve. A résztvevők saját témájuk feldolgozásához a trénertől és egymástól is támogatást kapnak.

Tervezett szempontok, lépések, eszközök a résztvevők igényeinek, szükségleteinek, tempójának megfelelően haladva:

- a helyzet intuitív és a racionális áttekintése
- segítő és gátló érzések
- személyes és külső erőforrások elméletek,
- modellek a szükségleteknek megfelelően (pl. életfázis modell, én-állapot modell, 5 EL modell, életpozíciók, változási görbe)
- a személyes kreativitás bevonása


A workshop időpontjai:

június 16. 16.00 – 17.30

június 23. 16.00 – 17.30

június 30. 16.00 – 17.30

Mire lesz még szükséged a workshopokon: Készíts elő a workshopokhoz papírt és rajzeszközt, (színes ceruzák, zsírkréta, pasztellkréta, festék, ecset), és úgy rendezd be a teret, hogy legyen hely arra, hogy rajzolj vagy fess. (Az alkotás ezen a programon nem igényel a résztvevőktől művészi tehetséget.)

Fontos! A jegy megvásárlásával jogosult vagy mind a 3 órán való részvételre. Kérünk vedd figyelembe azt, hogy a foglalkozások nem visszanézhetőek, hogy a meghirdetett időpontok mindegyikén élőben csatlakozni tudj az órához.

A workshopon való részvétel korlátozott számban történik. (Maximális létszám 30 fő) Jegyvásárlásra kizárólag az első időpont előtt van lehetőséged!

Legyél bárhol, csatlakozz hozzánk élőben, online!

Formáljuk együtt a Kört!