Valahol Európában ... május 9-én

* 75 éve véget ért a II. Világháború
* 25 éve bemutatták a darabot az Operett Színházban
* 50 x játszották Szegeden a musicalt

Töltsön egy exkluzív estét Valahol Európában Szegeden a musical alkotóival és támogassa a Szegedi Nemzeti Színházat 2020. május 9-én 19 órától.

Vegye meg jegyét exkluzív online beszélgetős műsorunkra, mellyel a Szegedi Nemzeti Színházat támogatja. A műsor a Szent Györgyi Albert Rotary Club Szeged, a Szeged Első Lions Club és a Dömötör Díj szervezői jóvoltából kerül megrendezésre. Az online műsorban többek közt beszélgetünk a szerzőkkel, Böhm Györggyel a darab egyik írójával, Horváth Péter társszerző-rendezővel, Dés László zeneszerzővel, Malek Miklóssal, aki a darab hangszerelését jegyzi és az ősbemutató egykori szereplőivel, Haumann Péterrel valamint Szinetár Dórával.

A Szegeden is nagy sikerrel bemutatott darab rendezője, Szőcs Artúr és a Szegedi Nemzeti Színház művészei, Ágoston Katalin, Pálfi Zoltán, és a Kuksit játszó Hrabovszky Bercel szintén részt vesznek az emlékesten.

A műsor linkjét és az eléréshez szükséges információkat az előadás kezdete előtt legalább 24 órával eljuttatjuk a jegytulajdonosok a jegyvásárláskor megadott e-mail cimére.

Támogatói jegyvásárlóinknak emléklappal köszönjük meg a támogatást, melyet a műsort követően juttatunk el Önöknek.

A műsor fő támogatói a szegedi Kabay és Menta Patika.

Köszönet a Szeged Televíziónak és a műsorban bejátszott részletek szerzőinek, hogy a hozzájárulnak az exkluzív online műsor megvalósításához.

Az exkluzív műsor a http://tipptar.hu/valahol-europaban-szegeden weboldalon lesz megtekinthető 2020. május 9-én 19 órától.
A film eléréséhez a jegy jobb felső részén, a vonalkód mellett található 6 számjegyből álló kód megadására lesz szükség, ezért kérjük, jegyét őrizze meg.
Az előadással kapcsolatosan további információkat is talál a műsor weboldalán.