IDŐPONTVÁLTOZÁS! Eredeti dátum: 2020.03.21.

"A jelenleg érvényben lévő rendkívüli kormányrendelkezések miatt* az eredetileg 2020. március 21-re meghirdetett Vad Fruttik jubileumi koncert a Budapest Arénában új időpontban kerül megrendezésre. A koncertet változatlan feltételek mellett 2021. február 14-én tartjuk meg. A korábban megvásárolt jegyek az új időpontra érvényesek. Azok számára akinek az új időpont nem felel meg a jegyek visszaváltására ez elkövetkező 30 napban (2020. április 15-ig) van lehetőség a TIXA Jegyirodáján keresztül. A visszaigénylést e-mailben lehet megtenni, és az ugyfelszolgalat@tixa.hu címre kell küldeni. Nagy segítség a Tixa munkatársai számára, ha ebben az e-mailben feltüntetik a rendelésazonosítót, melyet a jegyeket tartalmazó korábbi levél tárgyában találnak meg.

Megértésüket és támogatásukat köszönjük!

Vad Fruttik zenekar

*41/2020 (III. 11.) Korm. rendelet az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről - "


Volt már pár mérföldkő a Vad Fruttik történetében, most pedig eljött az ideje egy újabb kifaragására, mégpedig egy olyané, amelyen méretes 15-ös szám,  a Budapest Sportaréna, és egy 2021-as tavaszváró dátum szerepel!
Ha mindezt egy kerek mondattá kovácsoljuk, akkor kijön, hogy 2020-ban bizony már a 15. évét éli majd az ország egyik legnépszerűbb alternatív zenekara - és nem mellékesen egyik kedvenc  koncertbandája - amihez ünneplések sora dukál majd, és persze néhány csúcspont is, amelyek egyik éke 2021. február 14-én villan majd fel, amikor is a Vad Fruttik megejti első koncertjét a Sportarénában.