TASTE BALATON FESZTIVÁL - ÉTEL & ITAL & KULTÚRA • 2024. március 8-17.
• 10 nap, 26 étterem, közel 100 izgalmas program a Balaton körül, idén először!
• Mozdulj ki, hogy kimozdítsunk: járd körbe a Balaton legjobb helyeit, ismerd meg személyesen is a séfeket, próbálj ki új ételeket, vegyél részt workshopokon, zenés vacsorákon, pop-up kóstolókon!
• Ez a program a TASTE BALATON FESZTIVÁL programjának része, ha kíváncsi vagy a többi programra, böngéssz honlapunkon ››› www.tastebalaton.hu

Múltidéző Vacsoraszínház a Hableányban
Éttermünk egy nem mindennapi Vacsoraszínházzal készül a Taste Balaton fesztiválra a Tamási Áron Színtársulat jóvoltából, melynek fő fókuszában az 1969-es étlap, - mely egyébként szintén a korábbi, 1890-es éveiben jelenlevő fogásokra alapozott,- és a még régebbre visszavezethető Hableány történetek kerülnek! Az est folyamán 4 felvonásos színházi betétek színesítik a 7 fogásos degusztációs menüt, mely mellé borsort vagy juice sort kínálunk.

A Hableány vacsoraszínházi előadásának vendégei a külön erre az alkalomra megkomponált, régi-új menüsor elfogyasztása közben ezeknek a kérdéseknek eredhetnek a nyomába.
A vacsorán való részvétel előzetes jegyvásárláshoz kötött!

A TASTE BALATON FESZTIVÁL ideje alatt (március 8-18.) éttermünkben az 1969-es étlap válogatott menüjével várjuk végig vendégeinket! Kóstoljátok meg a Séfünk által újragondolt, rég elfeledett fogásokat, és repüljetek velünk vissza a 60-as évek varázslatos világába!