IDŐPONTVÁLTOZÁS!

Kedves Jegyvásárlónk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni hogy az V. UbikEklektik esemény új helyszínen kerül megrendezésre. 

Az új helyszín: Berva-völgy Cserkészpark

A megváltott jegyek automatikusan érvényesek, további teendőd nincs velük. Amennyiben mégsem szeretnél részt venni az eseményen, a jegyeidet visszaváltjuk. Ezzel kapcsolatban legkésőbb augusztus 16. éjfélig jelezd visszaváltási szándékod az ugyfelszolgalat@tixa.hu címen, és a levélben tüntesd fel a vásárláskor kapott 7 számjegyű rendelési azonosítót (pl.: #1234567). 

A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – normál ügymenet mellett legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket, mely a vásárló visszatérítési igényének TIXA általi rögzítésétől számítva történik. A tömeges visszaváltási igények feldolgozása és a kifizetések folyamatban vannak, a visszaváltási folyamatok ebben az időszakban a bankok és a fizetési szolgáltatók oldalán is hosszabb átfutási időt igényelhetnek.

Megértésedet köszönjük!

 Szépszabadság!

Várunk szeretettel az V. UbikEklektiken, a négy törzs fesztiválján kezet rázni a nyárral és megünnepelni a szép élményeit.

Éljük át együtt, ahogy minden újra együttáll!

Először volt Egy, majd Kettő, aztán Négy, újra Kettő, most ismét Egy.

„Együttállás: amikor a minden a helyén van.” /Ubiciták – Szótár/