Az Üzlet és utazás sorozat arról a szabadságról szól, amire sokan vágyunk: hogyan tudunk korlátok nélkül utazni, és közben azt csinálni, amit igazából szeretünk…Az esték során az előadók mozivásznon osztják meg élményeiket, és arra törekszünk, hogy az üzleti témák valamint az inspiráló utazós sztorik egyensúlyban legyenek. Mert az utazás inspiráló önmagában is, de gyakran felmerül a kérdés, hogy “hogyan, miből?”.  

Helyszín: Lurdy Mozi
időpont: 2019.09.12. 18:00-tól

jegyek: 

- Super Early Bird: 2019.08.15-ig - 3.900 Ft

- Early Bird: 2019.08.31-ig - 4.900 Ft

- Normál jegyek - 2019.09.12. 15:00 -ig - 5.900 Ft

FIGYELEM! Helyszíni jegy vásárlásra nincs lehetőség!

 

Előadások:

1. Kun Estela (Freedom X Fest alapítója) - Üzlet, utazás, inspiráció - BALI!

Estela, a Freedom Experience alapitója mesél arról, hogyan lehet a világban utazni és üzletet épiteni, mik a legújabb trendek és lehetőségek azok számára akik kaland vágyóak, merészek és inspirációra vágynak. Sok globális csomópont van, ahol egyre több digitális nomád, helyfüggetlen vállalkozó fordul meg, egyike ezeknek az Istenek szigetén, Balin van..

2. Görög Ádám (TACIT project) - Vállalkozásötlet: A legfontosabb döntés a vállalkozásodban

Az előadásában 2 új e-kereskedelmi vállalkozása példáján keresztül mutatja be a piackutatást, hogy hogyan mérlegelték a lehetőséget és végül ezeknek a tudatában hogyan valósította meg a vállalkozásokat. Az előadásban konkrét, kézzelfogható példákat láthatsz, amik segítenek a számodra is dönteni, hogy melyik irányba indulj el, vagy akár teljesen új alapokra helyezhetik a meglévő vállalkozásodat.

3. Csonka Gábor (Vándorboy) - Világutazóból világutaztató..  hogy valósítsad meg álmaid, s hogy lesz abból üzleti vállalkozás:

Blogger, klasszikus hátizsákos utazó, a Járatlan utakon fesztivál főszervezője, túravezető 33 országba, Gábor fő célkitűzése, hogy minél több emberrel megossza tapasztalatait, és segítse őket elindulni AZ ÚTON!

4. Kovács Péter (Startup Safari alapítója)

"Életem első 38 éve alatt egy 600 fős nógrádi faluból eljutottam több sikeres vállalkozáshoz, melyek a világ több, mint 70 országát átszövik, és Magyarországon én lettem a földrajzilag legszélesebb körű kapcsolat-rendszerrel rendelkező emberke, kifejezetten az újgenerációs, innovatív tech vállalkozások / startupok világában. Ezen este az a célom, hogy inspirációt és konkrét tippeket adjak mindenkinek, aki Magyarország határain kívül is mer gondolkodni már futó, vagy jövőbeni vállalkozása kapcsán. "

-----

A rendezvényen kép- és videófelvétel készül. A belépéssel a résztvevők ehhez kifejezett hozzájárulásukat adják.

szervező: Dallos Zoltán, az Alkalmazottból Vállalkozó c. könyv szerzője.

képek a korábbi rendezvényeinkről: 

2019.07.04. - A HelyFüggetlenség Napja - https://www.facebook.com/pg/zoltandallos.business/photos/?tab=album&album_id=2206960896078230

2019.05.15. - inspiráló előadások + könyvbemutató - https://www.facebook.com/pg/zoltandallos.business/photos/?tab=album&album_id=2117076881733299

 

 

korábbi visszajelzések a rendezvény sorozatról:

“KEDVES ZOLI! A HÉTFŐI RENDEZVÉNYEDEN VETTEM RÉSZT, ÉS CSAK AZT SZERETNÉM MEGÍRNI, HOGY FELÜLMÚLTA MINDEN VÁRAKOZÁSOM. AZ A HITELESSÉG ÉS ŐSZINTESÉG, AMIT AZ ELŐADÓK ADTAK, TELJESEN MAGÁVAL RAGADÓ ÉRZÉS VOLT.” – MÓNIKA

“SZIA! JÓ REGGELT KÍVÁNOK! NAGYON INSPIRÁLÓ VOLT A TEGNAPI ESTE! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A LEHETŐSÉGET!” – MONA

“KÖSZÖNÖM A MAI ELŐADÁSCSOMAGOT! INSPIRÁLÓ VOLT, NAGYON SZERETTEM! –“ ZSÓFI

“A NOVEMBER 6-I ELŐADÁSON, AZT ÉREZTEM, HOGY VÉGRE TALÁLTAM HASONLÓ ÉRDEKLŐDÉSŰ EMBEREKET, AMI PEDIG NAGYON SZIMPATIKUS VOLT, HOGY AZT LÁTTAM,TÉNYLEG NEM ÖNÖS ÉRDEK ÁLL MÖGÖTTE, HANEM VALAMI KÖZÖS CÉL A “MÉG JOBB ÉS SZEBB DOLGOK FELÉ”.” – B. SZONJA