ÜTŐS TÖRTÉNETEK
A GOLF ÉS A GASZTRONÓMIA SZERELMESEINEK

*** Exkluzív jótékonysági este a magyar vizslák javára ***

2022. június 16. csütörtök, 19 órától
Petneházy Club Hotel (1029 Budapest, Feketefej utca 2/4.)

 

„A golfozás az a sport, ahol egy igen kicsi labdát egy még kisebb lyukba továbbítanak a célra tökéletesen alkalmatlan eszközzel.” (Winston Churchill)

 

Egy könnyed nyári este, ahol a ’Golfozó’, mint embertípus humoros oldalát ismerhetjük meg.
Hiszen mindenki találkozott már a görcsösen koncentráló, vagy épp lazán vassal drive-oló golf játékossal.
Mindannyiunknak vannak apró, berögzült szokásaink, melyet egy-egy ütés előtt a szerencse reményében végigjátszunk magunkban.  S bár ha a mi swingünk esik szét, leginkább csak dühöngeni tudunk, ez az este lehetőséget ad arra, hogy finom ételek és jó borok mellett, golfozó társaink körében vitassuk meg, hogyan is lehetne fejben jobban összpontosítani egy-egy játszma előtt.

Az estnek a Budai-hegyekben, a Budai Tájvédelmi körzetben található Petneházy Club Hotel ad otthont, melynek fákkal és dombokkal tarkított káprázatos kilátása, valamint kertkapcsolatos színpada kitűnő hátteret nyújt a fairwayeken és greeneken játszódó történetekhez.
Ezúttal a természet közepén, távol a város zajától, mégis közel Budapesthez találkozhatnak a golf és a gasztronómia szerelmesei!

 

A golfos történetek színpadi szövegváltozatát készítette és az előadást rendezte: TOLLÁR MÓNIKA
Előadja: CSŐRE GÁBOR és JANKLOVICS PÉTER színészek

Az est házigazdája: RATSKÓ VIKTOR
moderátor: ANDREJSZKI TIBOR

 

PROGRAM:

·        Vendégfogadás: 19.00-tól

·        Előadás: 20.00-tól

·        Vacsora: 21.00-tól

·        Búcsú: 24.00

 

VACSORA:

A menüsor a modern táplálkozás jegyében került összeállításra, így tartalmaz laktózmentes (LM), gluténmentes (GM), vega és vegán ételeket, illetve fogásokat is

·        Hideg előételek mini tálakban

Szárított sonka mézédes sárgadinnyével

Hideg borsos hátszín rukkolával

Padlizsánkrém házi focacciával

·        Saláták

Kevert zöldsaláta balzsamos és joghurtos öntettel

Tavaszi uborkasaláta

·        Főételek

Roston sült jércemell paradicsommal, bazsalikommal és mozzarellával-Illatos jázmin rizzsel (GM)

Mézes-chilis lazac-Színpompás grillezett zöldségekkel (GM, LM)

Burgundi marharagu erdei gombákkal, rösztivel (GM, LM)

Ázsiai zöldségragu (Vegán)

·        Desszert

Klasszikus somlói galuska

Eperhab pirított pisztáciával

 

JEGYEK:

·        Vacsora jegy: 14.900 Ft/fő

·        Támogatói jegy: 19.900 Ft/fő

 

A JEGY TARTALMA:

·        vendégváró italok és falatok

·        négyfogásos büfévacsora

·        korlátlan alkoholmentes italfogyasztás

·        színházi előadás

 

Az est bevételéből az ’INCUBATOR – HouseReborn’ egyesület által mentett magyar vizslák orvosi kezelését és gazdikereső mindennapjait támogatjuk.

A rendezvény Facebook eseménye