Ha aggódsz azon, hogy a túlterhelt hétköznapok elsodorhatnak egymástól a társaddal, ez az üzenet neked szól:

meg lehet őrizni és vissza lehet hozni a melegséget, a szeretetet a párkapcsolatba/házasságba!

A legtöbb ember azt gondolja, amikor kezd ellaposodni, lazulni a kapcsolata/házassága, hogy a párválasztását rontotta el, vagy pedig azt, hogy természetes velejárója minden párkapcsolatnak, hogy egy idő után már nincsenek nagy érzelmek, hiszen a szerelem elmúlik. De ez tévhit, egyszerűen nem igaz!

Súlyos árat kell fizetnie annak, aki elfogadja, hogy csak tétlen elszenvedője lehet az eltávolodásnak, az elszürkülésnek: aki nem tesz a kapcsolatáért semmit sem, minden egyes nappal közelebb sodródik a váláshoz.

Meg kell ismernünk a férfiak és a nők közötti különbségeket lelki dolgokban, gondolkodásmódban, hogy rájöjjünk, mit csináltunk rosszul, hogyan tudunk változtatni rajta. Ha megismerjük a tudományos kutatások eredményeit, ráláthatunk arra, mi a boldog házasságban élők titka!

Előadás-sorozatom negyedik részén arról mesélek majd, hogyan lehet közel maradni egymáshoz, ha még minden rendben, és hogyan lehet újra visszahozni a fényt, ha kezd kissé lazulni a kötelék.

Tudományosan megalapozott, ám szórakoztató, humoros elemeket sem nélkülöző előadásomon kicsit jobban megismerhetitek a férfiak és nők közötti különbségeket, a párkapcsolati nehézségeket okozó élethelyzeteket. A hétköznapok során valóban hasznosítható ötleteket mutatok, hogyan tudjátok őrizni a lángot.

FONTOS: bár egyedül is meg lehet próbálni a változtatást, hiszen amennyiben én másképp állok hozzá a dolgokhoz, a másik is kénytelen másképp reagálni, mégis sokszoros a hatékonysága annak, ha mindkét fél tesz a kapcsolatért, így tényleg azt ajánlom, hogy ne egyedül gyere:

fogd kézen a párod, tegyetek ennyit magatokért, a kapcsolatotokért, szeretettel várlak benneteket!
 

--------

A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

A jegyet nem szükséges kinyomtatni, elegendő telefonon bemutatni!