A kör vezetői: Diriczi Tekla holisztikus női coach és Sziszi.yoga jógaoktató Ők segítenek, hogy ebben a 1,5 órában többet tudj meg Önmagadról és különleges gyakorlatok segítségével ébresztgethesd magadban a szunnyadó Istennőt.
///
Régi időkben a nők összegyűltek, hogy megéljék és egymással megosszák azt a szakrális, ősi nőit tudást, ami mindannyiunkban ott van most is. Beszélgettek, éreztek, nevettek, erősítették Önmagukat és Egymást!
Sokan már elfelejtettük, hogyan is tudunk női energiából működni egy olyan világban, ahol a materializmus és a logika felülírja a megérzéseket, az érzelmeket. Pedig amikor visszatérünk női minőségünkhöz, új kapuk nyílnak meg előttünk, mert ez a tudás visszakapcsol minket a ciklikusságunkhoz és a ritmusunkhoz. E kettőt pedig ha megértjük és vele kapcsolódva élünk, az harmóniát, megértést hoz az egész életünkbe.
//
A beszélgetésre, és az ezt kiegészítő, jóga alapokra épülő mozgásos programra bátran csatlakozz, akkor is ha hasonló élményben még nem volt részed! Akit érdekel az a belső energia, ami áthatja őt, de szeretné jobban megérteni vagy épp előhozni magából az jó helyen és biztos kezekben lesz!