Koncertek:


Bisztró - Swim Swim Naked


A Swim Swim Naked elektronikus pop duó 2023-ban alakult. 2024 februárjában jelent meg a első kislemez, az Octopus. A zenekar tagjai izgalmas egyensúlyt igyekszenek találni a programozott és az élő zene között, miközben a zajok és az érdekes hangok világával festik meg a dalok hangulatát.


Kisterem - DARĀGE


A DARĀGE egy kiirthatatlan, retkes garázs punk trió Budapest szívéből. “Darázsfészek flex-szel való eltávolítása a hátsó fészerből, mindezt persze meztelen felsőtesttel.” Rommá fuzzolt villany gitár, motorikusan pulzáló dob és mélyen dübörgő, hipnotikus basszus jellemzi kémiájukat. Érdemes tudni szájról olvasni a szövegértéshez. A két akkordos fejrázós számokon át, a negyedórás psy jammelésekig sok minden felfedezhető a repertoárjukban. Izzadás garantált, füldugó hasznos lehet!


Nagyterem - FILO Live Band x GAB feat. Glsch + don C


A váci Filo az egyik OTL alapítótag, a híres 12ből. A kezdetekkor a Clán nevü trash és pop csapatot erősítette, ahonnan komolyabb utakra tért és egy

sajátos hangzást és stílust épített ki magának. A szokott trap hangzás helyett élő és szokatlan, pl. az alter rockból ismert hangszereket és elemeket párosit pörgő 808-ekkel. Filo nem csak énekel, hanem zenéket is ír magának, mély szerzeményeit pedig egytől egyig áthatja a melankólia és az álomszerű hangulat.


Lakatos Gabi, GAB énekes-dalszerző. Idén áprilisban jelent meg első lemeze, a Magnolia, Dan Pinto producer közreműködésével. Dalainak hangzásvilágát a jazz, a hiphop és az R'n'B műfajok határainak összemosása jellemzi. A koncert során mélyebb vizekre evez az énekesnő egy zenekaros felállással, így garantáltan megmozdul mindenki.

Lakatos Gabi, GAB - Ének

Neuschl Armand - Billentyű

Szóka Barni - Gitár

Siklai Pisti - Basszusgitár

Mészáros Magor - Dob


A lemezen közreműködő cimboráink közül is velünk tartanak néhányan: + Glsch + don C


Kert - Dan Pinto DJ set


Van valaki, aki nélkül nem megyünk tovább az úton egy lépést sem: Dan Pinto, aki egy warmup DJ szettel vezet be bennünket az éjszakába és pörget meg a koncertek után is.


Holdturbina:

nagyterem

LAU

Maron

Kekrim

Manek

klubszoba

CRB

Nakrasia

Dtnb.

Ruenge