Érezted már azt, hogy egyes fogalmak neked teljesen mást jelentenek, mint a környezetednek/ barátaidnak/ szüleidnek/ nagyszüleidnek? Ebbe a félreértésekkel teli helyzetbe került mostanra a munka fogalma is. A munkahelyeden vagy 9-től 5-ig és elvégzed a rád bízott feladatokat - ez a munka? VAGY otthon vagy és a szenvedélyednek élsz - ez a munka? 

A Freelancerblog Tuesday Talks elnevezésű havi meetupján ezúttal a munka új generációjáról beszélgetünk, azokról a trendekről és jelenségekről, amik elhozzák a várva-várt nemzedékváltást az időnk jelentős részét uraló, munkavégzés címkével ellátott tevékenység területén is. 

TERVEZETT PROGRAM:

18:00 - 18:18 ÉRKEZÉS

18:18 - 19:30 BESZÉLGETÉS AZ ELŐADÓKKAL

19:30 - Q&A, KÖNYVSORSOLÁS és NETWORKING

A meetupon való részvétel díja elővételben 2500 Ft, amivel te is hozzájárulsz a hazai freelancer közösség építéséhez, az értékes kapcsolatok születéséhez és a havi meetupok szervezéséhez.

Vagy válts meg a 4000 Ft-os coworking jegyünket amivel a meetup előtt egész nap dolgozhatsz a Szikra Coworkingben!

ELŐADÓK:

MARSCHALEK ÁGNES

Chief Marketing Officer @ Coliving

Ági átfogó online marketing stratégiák megalkotásában és kivitelezésében segíti ügyfeleit/ munkaadóit. Jelenleg a Coliving nevű szervezetet remote dolgozó CMO-jaként támogatja az fenntartható ingatlangazdálkodás, az újgenerációs munkavégzés és a helyfüggetlen életmód globális elterjedését. Ági emellett a Budapest Hikers alapítójaként biztosít tartalmas és aktív közösségi élményt itt élő expatoknak, digitális nomádoknak és persze helyi érdeklődőknek Magyarország különböző tájain. 

PAUKOVICS GÁBOR

Market Development & Concept Manager @ Kinnarps - CEE Region

Gábor egy sor nemzetközi nagyvállalat után érkezett meg a korszerű munkahelyeket építő és berendező skandináv dizájncéghez, ahol a cég Munkatér Analízis szolgáltatásának hajtómotorjaként a hazai irodatervezési módszertanok “generációváltásán” fáradozik. Mára a magyar irodapiacon is óriási hype a coworking, hiszen ki ne szeretne friss, rugalmas, szexi irodatérben dolgozni? Ám az elavult módszerekkel meglovagolt trendek legtöbbször nem a kívánt eredményre vezetnek...

DR. SZABÓ ORSOLYA, ZSOLYA

social media menedzser, a Zsolya Communication tulajdonosa

Eredetileg jogász volt, majd karrierjét hátrahagyva 2014-ben felvett egy hátizsákot, és meg sem állt Új-Zélandig. A számos új helyzet, kihívás és tapasztalat birtokában teljesen újradefiniálta a munka fogalmát és felépítette Zsolya nevű kommunikációs vállalkozását. A kezdeti self brand mára egy komoly ügyfélkörrel rendelkező céggé nőtte ki magát, azonban a “cég” szintén az újabb generációhoz tartozik: az ügyfeleket egy remote módon dolgozó freelancer hálózat szolgálja ki Orsi vezetésével, a Zsolya márka értékeihez igazodva. 


Az est házigazdája Filep Szilvia, a freelancerblog.hu alapítója.

A meetupon elhangzottakból ezúttal is cikk készül, amit a https://freelancerblog.hu -n tudtok majd elolvasni.

---------------------------------------------


ADATKEZELÉS | A jegyvásárlással hozzájárulok, hogy adataimat a Szervezők kezeljék. Adatkezelési szabályzat - Freelancerblog: https://freelancerblog.hu/wp-content/uploads/2020/01/ADATKEZELÉSI-TÁJÉKOZTATÓ.docx.pdf 

Adatkezelési szabályzat - Kinnarps:
https://www.kinnarps.hu/privacy-policy/

FOTÓ- ÉS VIDEÓFELVÉTEL | A jegyvásárlással hozzájárulok ahhoz, hogy rólam és esetleges kísérőmről fotó és/vagy videófelvétel készüljön és azokat a Szervező az adatkezelési szabályzatban részletezett módon felhasználja.

KIJELENTEM, hogy a jegyvásárlással a fenti adatvédelmi rendelkezéseket megismertem és azokat elfogadom.