TRIVIUM, Power Trip, Venom Prison @ Akvárium Klub

2018. március 29.

Akvárium

Magyarország
1051
Budapest
Erzsébet tér

Kapunyitás: 19:00

Jegytípus Ár Vásárlás
elővételesnormál6.000 FtElfogyott
helyszíninormál7.000 FtElfogyott
limitáltTrivium VIP Experience33.000 FtElfogyottAz év egyik legjobban várt metál koncertje: a TRIVIUM új lemezével érkezik hozzánk!

2018 tavaszán a TRIVIUM visszatér Európába! A floridai metál banda nyolcadik, The Sin and The Sentence c. lemezével és a Metal Hammer prezentálásában tér vissza az öreg kontintensre. A zenekar új albuma októberben jelent meg és a 2015-ös Silence In The Snow folytatása, immáron új dobosukkal, Alex Benttel. A The Sin and The Sentence visszatért a zúzós, extrémebb irányhoz, sikoltozó énekkel, míg témáját tekintve a modern élet, a social média, valamint a mesterséges intelligencia inspirálta, de szóba kerül a háború, a történelem és a vallás is.

A zenekar turnéján a Power Trip és a Venom Prison lesznek a vendégeik. “Itt az ideje, hogy a The Sin and The Sentence eljusson az Egyesült Királyságba és Európába! Az egyik legnagyszerűbb dolog egy headliner turnéban az, hogy mi választjuk ki a zenekarokat. A Power Trip és a Venom Prison nemcsak a következő metál hullám legjobbjai, de személyes kedvenceink is. Mélyen elmerülünk majd a katalógusunkban, hogy az új dalokat párosíthassuk a régebbi klasszikusokkal és néhány olyan ritkasággal, amit már régen játszottunk. Találkozzunk hamarosan!” – jelenti ki a TRIVIUM.

Az új lemez a Billboard ‘Top Rock Album” és a ‘Hard Rock Album’ listák élén szerepelt, Kanadában és Ausztráliában az első 5-ben, míg az Egyesült Királyságban és Németországban is a Top 20-ban kapott helyet. Hamarosan pedig a hazai metál rajongók élőben is tesztelhetik az új TRIVIUM lemezt, egy zúzós metál esten, március 29-én.

Trivium VIP Experience

1 x General Admission Ticket

Meet & Greet with Trivium

One Signed Copy of Trivium’s New Album “The Sin & The Sentence"

One New Album Art Poster

One Trivium Tote Bag

Early Entry

First Access Merch Shopping

One Commemorative VIP Laminate

Gyakori kérdések // Általános Szerződési Feltételek // Adatvédelmi Szabályzat // Kapcsolat

Simple fizetési tájékoztató

Barion

Programozás és szerver üzemeltetés wr.hu

Copyright © 2014-2018 TIXA