TRICIKLI FESZTIVÁL SZEGED  

2022. JÚNIUS 17-19.

A Tricikli Fesztivál három irodalom iránt elkötelezett közösségi tér kollaborációjaként indult 2021-ben Szegeden. 2022-től kezdődően Magyarkanizsán és Sepsiszentgyörgyön is megrendezett mozgó irodalmi fesztivál. Szegeden idén több mint tizenöt kortárs költő és író részvételével, hét helyszínről fogunk jelentkezni, felnőtt- és gyerekprogramokkal egyaránt.

https://www.facebook.com/triciklifesztival

 

JEGYINFÓ 

A Tricikli Fesztivál programjai ingyenesen látogathatóak, kivéve hármat. Az ezekre megváltott jegyekkel a fesztivál megvalósulását támogatjátok. 

Tour de Grand

Belépést biztosít Závada Pál Apfelbaum. Nagyvárad, Berlin című könyvének zenés bemutatójára – Grand Café, 2022. június 17. péntek 19:00. 

Tour de Jazz

Belépést biztosít Csepregi János-Dániel András-Kollár Árpád Nyuca bestiárium című könyvének bemutatójára – Jazz Kocsma, 2022. június 18. szombat 20:00. 

Tour de Bábszínház

Belépést biztosít a szegedi bábszínház ‘Mesétől a színpadig‘ című családi programjára, három turnusban. Mesétől a színpadig: hogyan jut el a varázslat a könyv lapjairól a műhelyen át a nézőtér elé? Kiscsoportos túra a kulisszák mögött, középpontban a Mara és a pillangófül című történettel – Kövér Béla Bábszínház, 2022. június 19. 10-12:00.