A   2012-ben  alakult háromtagú együttes tagjai már nem ismeretlenek a nagyközönség előtt. A csapatot a régi barátság, a rockzene szeretete, és az együtt muzsikálás öröme hozta össze.

A különleges felállású csapat tagjai a következők:

KÁLMÁN GYÖRGY – ének     (DINAMIT, PANDORA, DIRTY DANCE, SZOLNOKI SZÍNHÁZ)

SIPOS PÉTER           – ének      (IRIGY HÓNALJMIRIGY)

JANKAI BÉLA          – billentyűk (DINAMIT, PROGNÓZIS, BOXER ,OMEGA)

Az elsősorban rock dalokból összeállított műsor unplugged jellegű, de mégsem a megszokott hagyományos, csak akusztikus hangszerekkel, hangzással.

„A repertoárunkat is úgy állítottuk össze, hogy mindenki találjon a szívének kedves slágert, de mégsem az unásig játszott,  legalább 25 feldolgozás banda által  folyamatosan játszott dalokat gyűjtöttük csokorba. Műsorunkban a ’70-’90-es évek remek rock dalai csendülnek fel, amit mindenki ismer, de mégsem ezek a média lerágott csontjai.  Ezért is lett a koncertprogramunk alcíme: ELVESZETT DALOK. Célunk eljutni a legkisebb klubokba is, ahol saját bandáinkkal nem férnénk el, és ott egy fantasztikus emberközeli bulit adni, hol sztorizva, hol énekelve, a tisztelt nagyérdemű bevonásával. Két rock torok, és egy zongora. Jó párosítás, vagyis triósítás.!

Műsorunkban hallható lesz:    LGT, EDDA, V.MOTO ROCK, PIRAMIS, VIKIDÁL, MHV, CSERHÁTI ZSUZSA, JAKAB GYÖRGY , SKORPIÓ, BILL, 100 FOLK C’, NO, DINAMIT, OMEGA, SING-SING, OMEN, DEMJÉN, PRESSZER, PROGNÓZIS, HBB, KORÁL, FECO dalai.

A csapat már túl van több mint 70 klubkoncerten, illetve fesztiválon. A bulikra rendszeresen ellátogatnak sztár fellépők, úgy mint Kalapács József, Keresztes Ildikó, Benkő László, Vörös István, Vikidál Gyula, Homonyik Sándor  és még sokan mások.

Belépés az aktuális járványügyi szabolyozásoknak megfelelően. 10 éves kor alatt a részvétel ingyenes. A koncert a Mentáskert Szabadtéri Színpad Rockház programsorozatának eseménye.

Várjuk Önöket szeretettel!