A radikális bizonytalanság korában a szervezeti kommunikáció gyökeres átalakuláson megy keresztül. A technológiai, társadalmi, szabályozási evolúcióval, valamint a befektetők, a menedzsment, a munkavállalók és az ügyfelek elvárásainak változásával újabb és újabb kihívások jelenek meg a szervezetek külső és belső kommunikációjában. Üzleti reggelinken lehetőséget kínálunk arra, hogy vállalati kommunikátorok facilitált formában, közösen tudjanak beszélgetni a számukra leglényegesebb kihívásokról. Ez az esemény a peer coaching elveire épül, vagyis a résztvevők maguk határozzák majd meg a beszélgetések konkrét témáit és egymás között keresnek válaszokat kérdéseikre.

Jöjjön el, és vegyen részt a beszélgetésben

- ha Ön éppen egy komplex kommunikációs projekten dolgozik,

- ha nehéz kihívásokkal néz szembe a munkájában,

- ha van egy kommunkációs ötlete, amelyet tovább szeretne gondolni mások segítségével,

- ha érdeklik a kommunikációs trendek és szeretne ezekről mélyebben beszélgetni,

- ha tapasztalatával és tudásával szeretne másoknak segíteni a kommunikációs kihívások megértésében és a válaszok keresésében.

Reggelink lehetőséget nyújt arra, hogy a kommunikációs területen más cégeknél dolgozó kollégákkal ismerkedjen meg.

Az esemény házigazdája: Dajka Béla kommunikációs tanácsadó és facilitátor, az Európai Bizottság volt szervezeti kommunikációs vezetője és a BBC volt munkatársa.

További programok: MEMO LeadersHUB

Felhívjuk a kedves résztvevők figyelmét, hogy az előadás során kép- és hangfelvételek készülhetnek. A rendezvényre nincs külön regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

A MEMO további programjai itt találhatóak.

www.memobudapest.hu