According to the Act XIII of 2022 on the "Itemized Tax on Small Businesses" (KATA) introduced on 18 July 2022, we can only issue invoices for this event to individuals.

A testtel való munkával a legmélyebb rétegeinkhez tudunk eljutni, ami másképp nem hozzáférhető. A TRE®-ben nem értelmezünk, nem kell feleleveníteni korábbi élményeket, kifejezetten a testtel és a testérzetekkel vagyunk. Mindezt egy biztonságos, szelíd módon, ami az ösztönös rezilienciánkat hívja meg.
A TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise), magyarul Feszültség-, Stressz- és Traumaoldó gyakorlatok egy testközpontú technika. Van aki mozgásszervi nehézségekkel, testi tünetekkel, és van, aki pszichés, életviteli elakadásokkal jön TRE®-re. Lehetnek stressz szituációk, vagy nagyon komoly traumák is a múltban, mindegyik kezelhető.
Alappillérei: öngondoskodás és önszabályozás. Növeli a testtudatosságot és az énerőt. A test bölcsességére és természetes folyamataira épít, ezeknek ad teret.
A lefagyási válaszreakciónk sokszor észrevétlen és ösztönös, többek között életmentő is tud lenni, pl. a fájdalomcsillapító hatása miatt. Viszont az lenne az egészséges, ha ezt követően vissza tudnánk térni a stressz/trauma előtti idegrendszeri állapotba, és levezetni a berekedt energiát. Erre való ez a neurogén remegés, amit a vadon élő állatoknál megfigyelhetünk, amikor elmúlik a veszély - kirázzák magukból és így nem traumatizálódnak, reziliensek maradnak. 
 
Nagyon sok tapasztalati lehetőség van a TRE®-ben, ami idővel bontakozik ki. Az első alkalom egy ízelítő, egy standard folyamat. A későbbiekben lehet mindezt folytatni egyéniben, vagy akár csoportban. Általában 5-6 alkalom után egyénileg, önállóan is tud mindenki otthon gyakorolni. 
 
Itt tudtok róla bővebben olvasni:
Helyszín: XIII. kerületi Balzac utcában (az esemény előtt még kaptak egy levelet a technikai részletekről)
A férőhelyek száma korlátozott, kérlek foglald le időben a helyedet a jegy
megvásárlásával
 
Saáry Eszter
TRE® Provider
mentál-egészségügyi szakember
+36 20 338 20 83