According to the Act XIII of 2022 on the "Itemized Tax on Small Businesses" (KATA) introduced on 18 July 2022, we can only issue invoices for this event to individuals.

Most először, már Dunakeszin is kipróbálható a TRE®!
 
A testtel való munkával a legmélyebb rétegeinkhez tudunk eljutni, ami másképp nem hozzáférhető. A TRE®-ben nem értelmezünk, nem kell feleleveníteni korábbi élményeket, kifejezetten a testtel és a testérzetekkel vagyunk. Mindezt egy biztonságos, szelíd módon, ami az ösztönös rezilienciánkat hívja meg.
A TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise), magyarul Feszültség-, Stressz- és Traumaoldó gyakorlatok egy testközpontú technika. Van aki mozgásszervi nehézségekkel, testi tünetekkel, és van, aki pszichés, életviteli elakadásokkal jön TRE®-re. Lehetnek stressz szituációk, vagy nagyon komoly traumák is a múltban, mindegyik kezelhető.
Alappillérei: öngondoskodás és önszabályozás. Növeli a testtudatosságot és az énerőt. A test bölcsességére és természetes folyamataira épít, ezeknek ad teret.
A lefagyási válaszreakciónk sokszor észrevétlen és ösztönös, többek között életmentő is tud lenni, pl. a fájdalomcsillapító hatása miatt. Viszont az lenne az egészséges, ha ezt követően vissza tudnánk térni a stressz/trauma előtti idegrendszeri állapotba, és levezetni a berekedt energiát. Erre való ez a neurogén remegés, amit a vadon élő állatoknál megfigyelhetünk, amikor elmúlik a veszély - kirázzák magukból és így nem traumatizálódnak, reziliensek maradnak. 
 
Nagyon sok tapasztalati lehetőség van a TRE®-ben, ami idővel bontakozik ki. Az első alkalom egy ízelítő, egy standard folyamat. A későbbiekben lehet mindezt folytatni egyéniben, vagy akár csoportban. Általában 5-6 alkalom után egyénileg, önállóan is tud mindenki otthon gyakorolni. 
 
Itt tudtok róla bővebben olvasni:
Helyszín: Dunakeszi Harmónia Központ (az esemény előtt még kaptok egy levelet a technikai részletekről)
A férőhelyek száma korlátozott, kérlek foglald le időben a helyedet a jegy megvásárlásával
 
Saáry Eszter
TRE® Provider
mentál-egészségügyi szakember
+36 20 338 20 83