unders (NL - Happy Camper Records, Supernature and more)
Kristof Kelemen (Pure Lust, Heimlich, santsat)
Rah-Miro (RCH - Taka Tunes)
Taremina (DE - Taka Tunes)

A Totem Tribe a legújabb törzsi techno, house és downtempo zenei tájain játszódó elvarázsolt történeteket vállalkozik elhozni a budapesti éjszakába.

Unders nyitja meg a vadonatúj rendezvénysorozatot, aki az elektronikus zenei világban mutatott tevékenysége okán méltó kopjafája sorozatindító eseményünknek.

A világutazó Duncan Meulmea egész életét átszövi az elektronikus tánczenével való foglalkozás, hisz 12 éves kora óta aktívan zenél és 23 éves kora óta producer is, mindemellett számos rendezvényt szervez. Olyan eseményekhez és ikonikus helyekhez fűződik szorosan a neve, mint a Burning Man, a legendás berlini Kater Blau, vagy az amszterdami Awakenings fesztivál.

Unders zenei történetének jelenetei egy nomád törzs dallamvilágában játszódnak, amiknek a jellegzetesen ködös és mély atmoszférájú klubhangzás ágyaz meg, ami elrepít minket az Acid Bogen sötétebb zugaiba, vagy akár a Nevada-sivatagba egy forró augusztusvégi napon. Ilyen mozi jellemzi a Collecting Stories, vagy a világ figyelmét magára hívó Syria számokat is.

Két másik vagabond, a Taka Tukán - sok más haza mellett - új otthonra lelt Ramiro és Taremina készíti fel az első szertartásra a pulzáló Totem köré gyűlt törzstagokat.

Helyszín / Venue: Dürer Kert
Kapunyitás / Doors: 22:00