HUN
Eitan Reiter mutat irányt októberben a budapesti éjszakában a Totem Tribe következő gyülekezője során.

A zenészcsaládba született Eitan Reiter számos elektronikus zenei műfajban bizonyította már tudását.
A techno, house, vagy psytrance mellett downtempo, chillout és electronica számok is jegyezhetők a neve alatt, de zenéje filmben is elhangzott már.
Amíg ő valakinek a Pyramid producerét, vagy az Ups and Downs számot a Perfect Strangers-szél jelenti, a psytrance közegnek a LOUD formáció egyik felét. A neve alatt futó projektje többnyire a progressive house és a melodic techno világában mozog, amit a zenei világban tett felfedezőútjai és kísérletezései tesznek egyedivé. Szettjei Eitan Reiter mozija arról, hogy ő maga hogyan éli meg a jelenét, milyen membránja is ő annak a világnak, ami őt körülveszi. Legyen az pont a Dürer Kert, amikor épp neked játszik.

Bio & everything else:
https://www.eitanreiter.com/ 
Music:
https://soundcloud.com/eitanreiter 

ENG

Eitan Reiter shows the path for Budapest nightlife in October at the upcoming gathering of Totem Tribe.

Born into a musician family, Eitan Reiter proved his skills in many genres of electronic music.
Besides techno, house or psytrance, there are downtempo, chillout or electronica songs marked under his name, but also his music could be heard in a movie.
While for some, he is the producer of Pyramid, or Ups and Downs with Perfect Strangers, for the psytrance scene he is one half of LOUD.
The project running under his name - mostly progressive house and melodic techno, - is authentic because of his musical explorations and experiments. His sets are movies about Eitan Reiter himself, telling how he experiences his present time, what membrane he is to the world around him. Let it be Dürer Kert, actually playing for you.

Bio & everything else:
https://www.eitanreiter.com 
Music:
https://soundcloud.com/eitanreiter