A Business & Beer debreceni üzleti talkshow, amely 2014 óta támogatja a vállalkozókat, vezetőket vagy leendő vezetőket azzal, hogy minden eseményén 1-1 üzleti témát dolgoz fel, a legmegfelelőbb szakértők és cégvezetők tapasztalatainak bemutatásával.

A talkshow témája ezúttal a HR lesz, a beszélgetést az alábbi sarokpontok köré építjük:

- A legjobb munkatársak megtalálása és kiválasztása.
- A munkatársak elkötelezetté tétele, megtartása és motiválása.

Minden vezető számára nagy kihívás megtalálni a megfelelő kollégákat a megfelelő feladatokra. Motiválni és megtartani a legjobb munkatársakat pedig gyakran még nagyobb feladat, hiszen mindenki mástól válik elkötelezetté: van, akit a több feladat, van, akit a több felelősség, van, akit a nagyobb figyelem tesz elkötelezetté. És tudjuk, hogy sokakat éppen ezek ellenkezői, így a jó vezető felelőssége megtalálni, hogy ki-miért lesz képes a magasabb teljesítmény elérésére. 

A HR kérdései tehát folyamatos kihívások elé állítják a cégvezetőket, felsővezetőket és csoportvezetőket, éppen ezért olyan fontos, hogy azok példáin keresztül tanuljunk, akik mögött már jelentős tapasztalat gyűlt össze.

A májusi Business & Beer vendégei lesznek:

- Vasvári Zoltán, a DataExpert tulajdonosa és ügyvezetője

- Pécsi Judit, az UNION Biztosító HR igazgatója

- Kelliár Zsolt, a Talentuno társalapítója és ügyvezetője

- Hogyan növekedett a DataExpert az elmúlt 6 évben 12 főről 75 főre? Hogyan építettek menedzsmentet, amely stabil alapot biztosít a növekedéshez?
- Milyen kihívásokba ütközött az UNION Biztosító, miközben országos értékesítői hálózatot építettek ki, és hogyan küzdötték le az akadályokat?
- Hogyan ért el 1,3 milliárd Forintos befektetést a Talentuno, és hogyan fogja digitalizálni, közösségi élménnyé változtatni a toborzást?
 

A 90 perces beszélgetés során közel 15 kérdésben járjuk majd körbe a HR területét és többek között a fentieket is érinteni fogjuk.

A beszélgetés moderátora: Süvöltős László, üzletfejlesztési- és marketing szakember, a Business & Beer alapítója.

 

PROGRAM

▸18:30 - Kapunyitás, megérkezés

▸19:00 - 21:00 - Talkshow, félidőben szünet

▸21:30 - 23:30 - Networking, programzárás

 

További részletek az esemény Facebook oldalán: https://www.facebook.com/businessandbeerdb/