IDŐPONTVÁLTOZÁS! Eredeti dátum: 2020.09.10.

Kedves Jegyvásárlónk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni hogy a The Toy Dolls (UK) - 40th Anniversary Show @ Dürer Kert esemény későbbi időpontban kerül megrendezésre. 

Az új időpont: 2021.09.09.

A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra, további teendőd nincs velük. Amennyiben mégsem szeretnél részt venni az eseményen, a jegyeidet visszaváltjuk. Ezzel kapcsolatban legkésőbb június 4-ig jelezd visszaváltási szándékod az ugyfelszolgalat@tixa.hu címen, és a levélben tüntesd fel a vásárláskor kapott 7 számjegyű rendelési azonosítót (pl.: #1234567). 

A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – normál ügymenet mellett legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket, mely a vásárló visszatérítési igényének TIXA általi rögzítésétől számítva történik. A tömeges visszaváltási igények feldolgozása és a kifizetések folyamatban vannak, a visszaváltási folyamatok ebben az időszakban a bankok és a fizetési szolgáltatók oldalán is hosszabb átfutási időt igényelhetnek.

Megértésedet köszönjük!


Tarkón összeérő vigyort elő, izmokat nyújtani, és szeptember 10-én irány a Dürer Kert, ahol a földkerekség legszórakoztatóbb punk csapata, a The Toy Dolls a magyar közönséggel is megüli a 40. évfordulóját!
Az elpergett 40 év mit sem változtatott a csapat lendületén, a mai napig töretlen a The Toy Dolls népszerűsége és lendülete. A happy punk ikonjai közel 60 évesen változatlanul nem veszik magukat véresen komolyan és idén koraősszel Budapestre is elhozzák azt vidáman polgárpukkasztó, üdítő kavalkádot, ami miatt igazán kihagyhatatlan egy-egy Toy Dolls buli!