Újra a Dürer Kert színpadán a Tha Patkányz, ahol az év utolsó budapesti fellépését rúgják a rágcsálók. Ezúttal négy barátjuk érkezik velük, hogy jól befűtsenek!
Early Bird: 2000Ft
Elővételes jegy: 2500Ft
Sima: 3000Ft
Gently Da Spittah
Gently Da Spittah’ (aka. Gently, Gentlymean) egy 17 éves igazi bőgatyás fiatal hiphop figura, aki a 2021 decemberében megjelent Rossz Vágány című trekkjével (https://youtu.be/5-O1VMGI1JE) gyűjtött először egy kisebb közönséget maga köré. Fiatal kora ellenére nem abba a sorba állt be amibe a legtöbb tinédzser teszi manapság, inkább a Boombap aranykorának flessét szeretné munkásságával visszacsalni az emberek, legfőképp a fiatalok tudatába. https://youtu.be/IpAmsqw_Nxg
Az elmúlt egy évben volt egy pár sikeres koncertje amik újra és újra csak motiválták őt a zenegyártásban és abban, hogy minél többször álljon színpadra.
https://youtu.be/BdDvavuaMTc
Jelenleg a HeavyBeatsMob második tagja Panama (Mc és Beatmaker) mellett.
https://youtube.com/channel/UCwXO54SrvV5t4YzbggLNzjg
Panama
Panama a szegedi beatmaker/mc is tiszteletét teszi,nyers hangzású,valóság szagú trekkjeivel.A 24 éves szegedi srác 2022 februárjában dobta ki első klipjét,tömör címmel,( https://youtu.be/rCYY8dz7u00 ) azóta sikerült egy kisebb,de annál erősebb közeget maga köré építenie.Emellett a Heavy Beats Mob független kiadó alapítója.
Tribe X Smoke Factory
A Dabasról érkező páros tagjai már öreg-iskolásnak számítanak a hip-hop mezőnyben, ám ez idáig nem lehetett őket közösen élőben látni. Tribe a '90-as évek végén állandó szereplője volt a rap jam-eknek, majd az ezredforduló után Dj-zéssel is foglalkozni kezdett. Ekkoriban ismerkedett meg Smoke Factory-val, aki a rap mellett leginkább trip-hop és downtempo zenék készítésében utazott, melynek eredménye egy erőteljes szólólemez is lett. Kettejük kollaborációja tehát hosszú múltra vezethető vissza, de a közös lemez ötlete csupán 2017--ben merült fel, ekkor álltak össze végleg. A 2019-es "névtelen" lemezen (#1) a stílus alaptéziseinek megfelelően megmondós társadalom és műfajkritika vegyül némi politikai felhanggal.