A testvérkapcsolatok életünk egyik leghosszabb és legjelentőségteljesebb kötelékei. Testvéreink személyiségfejlődésünk, érzelmi reakcióink és felnőttkori kapcsolataink meghatározó tényezői.

Miként befolyásolják a testvérkapcsolatok személyiségünk alakulását? Milyen jellemvonások járnak együtt a születési sorrenddel? Miért van ekkora különbség egyes testvérek között? Mitől lesz jó vagy rossz egy testvérkapcsolat? Milyen szerepe van ebben a szülőknek? Hogyan célszerű kezelni a testvérféltékenységet? És egy már haraggal, rivalizálással és ellenségeskedéssel teli testvéri viszonyt miként lehet szövetséggé, cinkosi kapcsolattá formálni?

A Jog és Pszichológia előadásán többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ Molnár Judit Eszter klinikai szakpszichológus, pszichoterapeutától. Az előadás második felében lehetőségetek lesz kérdéseket is feltenni!

Jegyek ára: 1890 Ft
Kapunyitás: 18.00-kor
Kezdés: 18.30-kor

Mindenkit várunk sok szeretettel!

//A helyszín változtatás jogát fenntartjuk. A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Kérjük, hogy a helyszínt kérésére a jegyértékesítéssel kapcsolatosan ne keressék! Megértésüket köszönjük!//