IDŐPONTVÁLTOZÁS! Eredeti dátum: 2020.05.29.

Kedves Jegyvásárlónk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni hogy a Hernádi Judit és Tarján Zsófi @ Győr esemény későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Az új időpont:
2020. november 23. 18:00

A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra, további teendőd nincs velük. Amennyiben mégsem szeretnél részt venni az eseményen, a jegyeidet visszaváltjuk. Ezzel kapcsolatban legkésőbb május 29-ig jelezd visszaváltási szándékod az ugyfelszolgalat@tixa.hu címen, és a levélben tüntesd fel a vásárláskor kapott 7 számjegyű rendelési azonosítót (pl.: #1234567). 

A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – normál ügymenet mellett legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket, mely a vásárló visszatérítési igényének TIXA általi rögzítésétől számítva történik. A tömeges visszaváltási igények feldolgozása és a kifizetések folyamatban vannak, a visszaváltási folyamatok ebben az időszakban a bankok és a fizetési szolgáltatók oldalán is hosszabb átfutási időt igényelhetnek.

Megértésedet köszönjük!

 


Hernádi Judittal és lányával, Tarján Zsófival beszélgetünk a Tessék szezonzáró eseményén.

2020. november 23., 18:00
Helyszín: Richter Terem
Cím: Győr, Aradi vértanúk útja 16.
Kapunyitás: 17:30
Kezdés: 18:00

Hernádi Judit Magyarország egyik legismertebb színésznője és lánya, Tarján Zsófi a Honeybeast zenekar énekesnője lesz májusban a vendégünk. Két híresség, két nemzedék, kétféle stílus, és mégis hasonló küzdelem a felnőtt életút kezdetén.  

Az est a TESSÉK! című rendezvénysorozat előadása.
Információ, következő előadások: www.tessekgyor.hu

Házirend:
Az eseményekről videó és képfelvétel készül belső használatra. A jegy megvásárlásával a Látogató hozzájárul, hogy mint az előadás résztvevőjéről videofelvétel vagy fotó készülhet amit a Tessék! saját közösségi felületein használ promóciós céllal.