Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Telek. 

Szeretett helyszínünk Köveshegy, a Zemplén egy eldugott kis zuga, ami ezen az éven is tárt karokkal vár mindenkit a közös ünneplésre. 

Köveshegy egykor önálló település volt, mostanra területét a közeli városhoz csatolták, lakóinak egy része elvándorolt, a valaha művelt területek fölött itt-ott újra visszavette hatalmát a természet.

De mi is a Telek?

A rendezvény fő céljai között, a Zemplén, azon belül is Köveshegy természeti és történeti értékeinek megismertetésén kívül, továbbra is szeretnénk platformot nyújtani a feltörekvő zenészeknek, előadóknak, hidat képezve köztük és a közönség között.

A Telekkel egy olyan kelet-magyarországi rendezvény létrehozására törekszünk, ami több mint egy pár napos zenei fesztivál. Szeretnénk egy olyan családias, természetközeli élményt adni, ami a zenei, kulturális programokkal, és az együttléttel értéket teremt, óvja környezetét és összehozza azokat az embereket akiknek szintén fontos mindez.

A Telek közös és mindenkié aki vigyáz is rá, ezért hívunk benneteket, hogy töltsük el ezt a négy napot, együtt, a természetben, szabadon a kultúrával.